Taking over!

Hej alla Lisas läsare, Ida här! Lisa har ganska mycket i plugget nu då hon har matteprov imorgon så hon har inte hunnit blogga så mycket. Så då tar jag hand om detta ikväll och räddar hennes blogg, som jag själv älskar att läsa. Jag är hemma hos dom ikväll och ska även sova här. Mina föräldrar är i London så då blir det enklast med skola oså imorgon att sova här.
Jag är då Lisas supermegabästa kusin med fejkbrunt hår. Jag går i samma skola som Lisa, fast på sam-media och i ettan, så är alltså 97:a. En så länge älskar jag den skolan ubermycket men om jag hör på Lisa så kanske jag inte ska säga föööör mycket hur bra den är...
Kan berätta lite saker om Lisa.
* På släktmiddagar oså när vi var små så skulle vi alltid uppträda och sjunga "jag vill vara din, margareta" och hade värsta dansen till. 
* Hon är väldigt smart fast hon kan uppfattas lite blond ibland.
* Hon älskar att skämma ut sin underbara kusin när hon träffar henne i skolan.
* Hon kan bli ganska lätt irriterad.
* Hon har väldigt "söt" klädstil.
* Hon ska alltid sjunga fult när det kommer på en låt högt i bilen t.ex.
 
Fast nej, Okej, ska vara helt ärlig.
Lisa är väldigt blond och lärde sig vad en kastrull var förra året. Hon klär sig mest med mjukisar men när hon tar alla bilder till bloggen så tar hon på sig fina kläder men tar av dom lika fort för att hon tycker det är så obekvämt. Hon klarar sig framför allt inte utan sin stora tjockiströja som det står LISA på. Hon har den varje dag men i olika färger. Man kan ju inte ha samma tröja 4 dagar i rad brukar hon säga. Hennes framtidsdröm är även att bli chef på McDonalds. Det är därför hon slutat plugga och börjat utbilda sig till donken specialist. 
 
En gammal bild på mig och Lison. 
 
Lite bilder på mig från min insgram . Följ mig → @idavonzeipel
 
Skev bild på mig och min heeest som jag tävlar med. 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0