Mitt 2013 - November

November 
I början av november hade jag fortfarande höstlov. I slutet av den veckan skulle halloween firas och det gjorde jag såklart med mina vänner. Det här året blev det ingen hemmafest, utan det blev utgång istället. Var utklädd till psyko docka eller vad man ska kalla det, fick kommentarer om att jag såg läskig ut så jag tycker själv att jag lyckades med min kostym hehe. Sen fortsatte skolan igen och det är alltså det som tar upp den största delen av mitt liv just nu, men det är ju sista året så det är inte långt kvar alls. Jag köpte min nyårsklänning, som ni självklart kommer få se imorgon, och firade en killkompis som fyllt år tillsammans med massa vänner. Började även på konståkningen igen, vilket jag är så glad över. Är verkligen någonting jag saknat i mitt liv! I slutet av månaden var jag på Saco-mässan och blev ännu mer ångestfylld över framtiden, usch och fy. Kortfattat var november en bra månad tycker jag. 
 
 

-

'' -It doesn't matter how many new haircuts you get, or gyms you join, or how many glasses of chardonnay you drink with your girlfriends... you still go to bed every night going over every detail and wonder what you did wrong or how you could have misunderstood. And how in the hell for that brief moment you could think that you were that happy. And sometimes you can even convince yourself that he'll see the light and show up at your door. And after all that, however long all that may be, you'll go somewhere new. And you'll meet people who make you feel worthwhile again. And little pieces of your soul will finally come back. And all that fuzzy stuff, those years of your life that you wasted, that will eventually begin to fade.''
 
 

30 December 2013

Idag är det näst sista dagen på det här året, känns heeeelt sjukt! Har gått så jäkla fort. Det här året har varit det år som jag sett fram emot mest tror jag, att fylla arton och att bli vuxen. Är egentligen inte så stor skillnad från att vara 17. Eller jo, att få gå ut är ju en av de roligaste "förändringarna", eller vad man ska säga, som varit! 

Idag har jag iallafall inte gjort någonting speciellt. Är på väg till centrum nu och ska köpa lite saker inför imorgon. Klockan 5 tar jag pendeln in till stan för att se på Believe-filmen med Josefin och Sofia, så det blir mysigt! 
Och såhär ser jag ut idag.

Mitt 2013 - Oktober

Oktober 
I början av oktober åkte jag och familjen ner till Småland för att gå på begravning. Många av släkten på pappas sida var där och trots att det var en tråkig anledning vi var där och att det var otroligt jobbigt, så var det mysigt att spendera helgen med släkten. Var ute en del och i mitten av månaden var jag och några från klassen ute och åt middag. Efter det var vi på musikal och såg Rock of ages. Och den var hur bra som helst! Sen blev det även höstlov, som jag spenderade på McDonalds då jag jobbade fem av dagarna.
 

Mitt 2013 - September

September
September var inte heller en så bra månad. Skolan hade börjat, sista året i gymnasiet, och nu var man tillbaka i samma gamla vanor igen. Skola och jobb tog upp mest tid och sen under helgerna var jag ute ganska mycket då många fyllde år.
 
 
Under den här månaden hände det en del saker som gjorde mig väldigt ledsen och drog ner mitt humör ganska rejält. Sen blev min älskade lilla vovvsing Yazzan sjuk och fick avlivas, var väldigt ledsen över det. Dock var hon jättegammal så.. Jag var med när mormor och morfar hämtade henne då hon var valp och var med när vi avlivade henne, min lilla råtta! Dagen efter det gick en nära släkting till mig bort i cancer och ja.. jag var kanske inte så jätteglad under den här månaden.
 

Kunde inte hålla mig

Var somsagt i stan i förmiddags och kom hem därifrån för ungefär en halvtimme sen. Var så skönt att vi var där tidigt eftersom det knappt var några folk ute då! Vi gjorde det vi skulle göra och innan vi åkte hem gick vi in och kollade på Mathilde. De hade faktiskt ganska mycket på rean, så en svart kofta fick följa med hem. Jag som inte ens skulle shoppa någonting.. Fy på mig!


mitt 2013 - augusti

Augusti
I augusti fortsatte jag att vara sjuk, usch. Var sjuk ungefär 6-7 veckor sammanlagt under hela sommaren, vilket sög. Mamma och pappa bokade en sista-minuten-resa till Zakynthos för hela familjen, så vi var där i en vecka. Dock låg jag i skuggan störst del av tiden eftersom jag inte mådde så bra, vilket var sjukt tråkigt. Bodde iallafall på ett helt underbart hotell precis vid havet, så hotellet hade en privat strand. Åt gyros eller souvlaki typ varje dag och det är så grymt gott! Hade aldrig ätit det innan, men shit vad gott det var! Åkte på en båttur en dag också. Vi åkte till Navagio Beach och till lite andra stränder. Riktigt häftigt! Några kompisar till mig var också på Zakynthos samtidigt som oss, så jag och min syster åkte och var med dom på deras strand en dag. När vi kom hem därifrån umgicks jag mycket med kompisar och tog vara på den sista tiden av sommarlovet. Åkte även till Småland under en helg också för att hälsa på mina släktingar där. 

Uppe med tuppen

Igår gjorde jag absolut ingenting på hela dagen, var jättetrött även fast jag sovit omkring 11 timmar. Kände mig inte utvilad för fem öre! På kvällen kom även Felicia över och lite senare kom också Carro. Vi gjorde inte så mycket, låg i soffan och kollade på film och bara mös. Båda två sov kvar hemma hos mig och jag fick ingen plats i sängen alls eller något täcke, så har inte sovit så många timmar alls inatt.

Gick upp hyfsat tidigt och gjorde mig i ordning. Är på väg till stan med mamma och pappa just nu och vi ska äta frukost där och sen byta lite saker. I eftermiddag ska jag jobba och jobbar till 20.00 vilket jag just nu inte direkt ser fram emot, är så trött! 
Men ha en bra lördag alla fina läsare, så hörs vi senare. 
Bild från i onsdags

Finally

 

Bilder från julafton

 

Bilder från julafton

 

Mitt 2013 - Juli

Juli
Och så blev det juli månad. Var ute rätt mycket, badade och solade när vädret var bra. Jobbade en del också. Hamnade på akuten på grund av att jag hade så otroligt ont i magen och svimmade inne hos doktorn haha. Som tur var, var det ingenting allvarligt. Den 13de åkte jag ner till Portugal med kompisar och kusiner och var där i en vecka. Där solade och badade vi, var ute några gånger också. Måste säga att det är stor skillnad på utelivet utomlands och här i Sverige. De sista dagarna blev jag sjuk där nere också och när jag kom hem blev det inte mycket bättre. Fick hög feber som inte gick ner på tre dagar och hade grymt ont i halsen + en förjävlig hosta på det. Var på massa läkarbesök och spenderade resten av månaden hemma i sängen. Hur kul?!

Torsdag


Riktigt dålig bild menmen..
 
Har haft en så himla mysig jul tillsammans med familjen. Min moster, med familj, och mormor var hemma hos oss på julafton och så har det alltid varit. Den här julen var den första utan Yazzan och Nessie också, så det kändes väldigt tomt utan dom. Även fast det inte fanns någon snö ute så var det hur mysigt som helst! Fick jättefina julklappar, urgod mat och bra sällskap. Så min julafton var som alltid riktigt lyckad! 
 
Igår gjorde jag inte direkt så mycket under dagen och klockan fem skulle vi vara hemma hos min farmor och farfar för en liten mini-jul. Innan vi åkte dit var vi förbi kyrkogården och satte ljus för min morfar i minneslunden. Är redan fem år sen han gick bort, känns helt sjukt! Hos farmor och farfar fick vi god mat, igen, och åt massor med godis hehe. Åkte därifrån runt nio då jag skulle ut på kvällen för att fira några kompisar som fyllt år. Var först på Soft kök och bar innan vi gick ner till Magenta, där vi var hela kvällen. Var huuur mycket folk som helst, men det var väldigt många där som man kände så det var riktigt kul. Jag och Felicia kom hem till mig någon gång efter fem i morse och däckade så fort vi lagt huvudet på kudden. 
 
Felicia åkte härifrån ganska tidigt i morse då hon skulle jobba. Sen kom Oscar på morgonen också och sen kom även Jonathan och Tobbe ett tag också. Nu under kvällen har jag varit hemma hos mormor på våran årliga kalkonmiddag som vi alltid har. Var så jäkla gott och nu är jag proppmätt. Kom hem nyss och ska lägga mig i soffan och kolla slutet av hockeyn som går på tvn.
 
Hoppas ni alla hade en jättebra jul!

Mitt 2013 - Juni

Juni
Bästa månaden på hela året var självklart juni. Många av mina kompisar tog studenten och var alltså på många utspring och mottagningar. Känns helt sjukt att det är ungefär ett halvår kvar tills det är min tur! Sen fick jag ju sommarlov och fyllde vuxen. Var de bästa dagarna i mitt liv än så länge. Riktig tur att summerburst precis var på min födelsedag för det är den bästa ''konsert'' jag varit på, helt sjukt hur roligt det var. Sen blev jag sjuk någon vecka efter det och låg i sängen i en vecka ungefär. Spenderade min midsommarafton hemma i min säng medans alla mina kompisar hade asroligt och festade. Var riktigt ledsen över det och ville bara bli frisk! 
 
 

Christmas outfit




Mitt 2013 - Maj

Maj
Maj var ingen direkt bra månad. Började med att fira majbrasa, om man ens firar det...? Aja, jag firade iallafall genom att jag var på fest hemma hos en tjejkompis. Åt middag där först med massa andra tjejer, många var folk jag aldrig träffat så det var kul med lite nya människor. Sen blev min mormors hund, som nästan var som min egen hund, helt plötsligt väldigt sjuk och behövde avlivas. Var jätteledsen över det och saknar henne så himla mycket fortfarande, känns så tomt! Sen fyllde den ena efter den andra år och det blev mycket födelsedagsfiranden. Var även hockey-vm i maj och var och kollade live ganska mycket, var kul! 
 

God jul!




Mitt 2013 - April

April
Och så blev det april. Man märkte allt mer att våren var på väg då det blev varmare och snön smälte. Skolan och jobbet tog upp störst del av min tid och det hände inte direkt någonting speciellt under denna månad. Den 24:de var jag och Sofia på Justin Biebers konsert och det var verkligen sjukt bra och roligt. Vi hade lyckats få tag på ett par VIP-biljetter för ett jättebilligt pris, så vi stod absolut längst fram och det slutade med två brutna revben för mig haha.. Kan fortfarande knappt förstå att jag varit inom en halv meter ifrån honom eller ens sett han i verkligheten, känns bara helt overkligt haha. Sen fyllde även en av mina absolut närmsta kompisar, som jag känt i hela mitt liv, 18 år. Så jag, Sofia och Mikaela ordnade en brunch för henne som var jättemysig. 
Har tagit bilderna på Justin heeelt själv, so proud hahaha!

Dan före dopparedan

Är så uppspelt inför imorgon, blir alltid som jag vore 8 år dagen innan julafton. En av de bästa dagarna om året. Tyvärr blir det ingen vit jul i år, inte för oss i Stockholm iallafall, och det tycker jag är sjukt tråkigt! 

Igår somnade jag nästan på en gång efter jag hade kommit hem från jobbet, var så sjukt trött. Gick upp i tid i morse och åkte till Nacka forum med Felicia, hennes brorsa och hans kompis. Där åt vi lunch och köpte de sista julklapparna. Åkte till centrum ett tag också och sen åkte jag hem och städade. Nu under kvällen har vi bara haft det mysigt med familjen och kollat på Bingolotto och ätit massor med godsaker. Hoppas på att det är slut snart så jag kan få gå och lägga mig, känns som jag kommer somna när som helst! Bloggar nog inget mer ikväll, men ha en fortsatt bra uppesittarkväll! Pussar! 




Hon är ju rätt bra hon


Fick det här fina halsbandet av min bästa Felicia, som en sen födelsedagspresent/ tidig julklapp, idag. Är så fint och jag älskar det, så blev jätteglad! Tack så mycket igen!!! <3

Mitt 2013 - Mars

Mars
Sen var även det lovet över, men jag fick en vecka ledigt till då jag åkte till Italien med min franska-grupp (alltså med skolan). Är lite konstigt att vi åkte till Italiet när vi läste franska och jag vet knappt själv varför vi åkte dit, så don't ask haha. Var i en liten by som heter Ghedi och bodde hos en jättegullig värdfamilj. Dock luktade det kobajs i hela byn och det var en i familjen jag bodde hos som kunde engelska, så det var lite svårt att kommunicera. Var i Venedig en dag och det var verkligen hur ballt som helst, dock regnade det under hela tiden vi var där, så tror jag hade uppskattat det lite mer om det var soligt och varmt. Men det är iallafall en plats, eller stad eller vad man ska kalla det, som man måste ha upplevt innan man dör. När jag kom hem fyllde Felicia 18 år och hon hade en jätterolig födelsedagsfest som blev hur lyckad som helst. Sen blev det påsklov och jag åkte till Åre tillsammans med massa kompisar. Var där under hela veckan och hade det grymt kul, sista åket slutade dock med en sne tumme och sjukhusbesök för min del. 
 
 

Dan före dan före dopparedan

Hej på er! Söndag idag och jobb som vanligt står på schemat. Är påväg dit just nu och jobbar fram till 21. 

Igår jobbade jag också, mellan tolv och fyra. Var helt okej och trodde det skulle vara betydligt mer folk än vad det var på grund av all julstress. När jag slutade åkte jag hem och åt middag och efter det fixade jag mig i ordning för kvällen. Hade först lite planer på att dra ut, men hamnade hos en killkompis istället där jag spenderade hela kvällen med massa andra. Var ganska roligt och kom hem runt 5 i morse, så är riktigt trött idag. 

Mitt 2013 - Februari

Februari
Invigde februari månad genom att vara sjuk och var det fram tills vi åkte till Idre, igen. Men den här gången åkte jag dit med skolan. Var där över helgen bara, eller aa torsdag till söndag. Var faktiskt jättekul och lärde känna andra från skolan bättre än tidigare. Var mycket skidåkande, och liftåkande hehe. Kom hem lagom till alla hjärtans dag, som jag spenderade med Felicia, Oscar och Jonathan hemma hos Felicia med massa godsaker. Sen hände det inget vidare speciellt fram till sportlovet. Hade ett ganska bra höstlov, festade lite och så. Bowlade, var på Eriksdalsbadet och gjorde bara roliga saker helt enkelt. 

 

Mitt 2013 - Januari

Kommer göra en liten sammanfattning av året som gått, kommer lägga upp ett inlägg per dag fram till nyår. Dock är det ju mindre än 12 dagar kvar tills dess, så någon dag blir det två eller tre. Hehe ni förstår säkert vad jag menar. Detta kommer iallafall bli en egen kategori och allting kommer finnas under ''Mitt 2013''.
 
Januari
Började det nya året med att vara i Idre, där vi alltså firade nyår förra året. Var där med familjen, några familjevänner. Patricia var även med och vi hängde med några killkompisar som också var där. När jag åkte hem därifrån kom min syssling Hanna hit i några dagar, var jättekul! Sen tog jullovet slut och skolan började igen. Min kusin fyllde 20 år, så var och firade henne också. Hände inget speciellt resten av månaden tror jag, gick i skolan och jobbade. 
 

2013

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja det har jag nog gjort.
Hur har ditt 2013 varit? Har varit både väldigt bra och väldigt dåligt. Trodde att det här året skulle bli ett av de bästa i mitt liv, vilket det har varit till en viss del, men det har hänt mycket under det här året som har varit otroligt jobbigt och som jag helst sluppit behöva gå igenom. Men that's life, sorgligt nog. 
Tror du att år 2014 kommer blir bättre? Jag hoppas på att det inte hända så mycket jobbiga saker iallafall under 2014. Men eftersom jag fyllde arton och ett '''nytt liv'' började, så blir en del saker svåra att slå. 
Har du varit kär i år? Ja det har jag 
Vilket datum från 2013 kommer du aldrig glömma? 10 maj, 14 juni, 15 och 16 september  
Vad är din största framgång 2013?  Oj det vet jag inte, blivit starkare i mig själv kanske. Nej men jag har faktiskt ingen aning
Vad spenderade du mest pengar på? Maaat och typ utgångar haha
Gjorde någonting dig riktigt glad? Jaaa hade bästa födelsedagen med familj och vänner, bästa dagen någonsin!
Vilka sånger kommer påminna dig om 2013? Wake me up, The Fox haha, Tonight
Vem har du umgåts med mest? Hmm, olika
Bästa minnet från 2013? Det tre bästa dagarna är 13,14 och 15 juni helt klart. Den 13:de tog en av mina bästa killkompisar studenten och jag och några kompisar åkte med på hans flak, vilket var sjukt kul. Sen på kvällen var det mottagning med alla kompisar osv. Efter 12-slaget, på natten, blev jag ju 18 år. Så då åkte vi in på hans slutskiva och det var alltså min första utgång. Den 14:de var jag först hos en kompis, med massa andra, och förade och åt god lunch och så. Sen drog vi in på Summerburst som var precis på min födelsedag och hade det sjukt roligt. Dagen efter hade jag födelsedagsfirande och hade bjudit släkt, familjevänner och mina närmsta kompisar hem till mig. Fick jättefina presenter och jag var så glad att nästan alla som betyder mest för mig var där. Sen åkte vi in till Summerburst igen, men blev upphämtade med limousin hemma hos mig. Hur kul som helst! På summerburst hade vi såklart askul och var där fram tills det var slut. När Summerburst var över blev det en utgång på det. Kort sagt var dessa dagar de bästa i mitt liv, än så länge.
Har du haft ett förhållande under 2013? Nej det har jag inte
Är det något du saknar år 2013 och vill ha 2014? En sommar utan att vara sjuk..
Vad önskar du att du gjort mer? Hm jag vet inte, pluggat mer kanske haha
Vad vill du säga till dig själv inför 2014: ''You have to take the good with the bad, smile when you're sad, love what you've got and remember what you had. Always forgive but never forget, learn from your mistakes but never regret, people change, things go wrong, just remember life goes on..'' 
 
Lista tagen från Natalie!

Fredagsmys

Hej på er! Gick upp i hyfsad tid i morse och fixade mig och sådär innan jag och min syster åkte till stan. År frukost/ lunch på NK innan vi gick och handlade det vi skulle ha. Hittade allt vi letade efter och är jättenöjd med det vi köpt, tycker det är så kul att ge bort presenter. Runt halv fyra-fyra mötte vi våran kusin och gick och handlade mat och lite saker inför kvällen, är alltså hemma hos henne och hennes killes nya lägenhet. Är så fin här och ligger jättefint med utsikt mot stan, längtar jättemycket tills jag själv ska flytta och bestämma hur min egna lägenhet ska se ut. 

Nu har vi iallafall precis lagat mat och ska sätta oss och äta, vet inte riktigt hur länge vi blir kvar här. Men det får vi se helt enkelt!



Insidious chapter 2

Har under kvällen som sagt varit med Jessica. Mamma gjorde i ordning lite kvällsmys till oss som bestod av chips, godis, läsk osv. Hur mysigt som helst! Lite senare under kvällen kom några killkompisar över och gjorde oss sällkap. Vi kollade på den andra filmen av Insidious och jag tyckte den verkligen var sjukt obehaglig och läskig. Brukar faktiskt inte bli så skrämd av filmer som ska vara läskiga, men nu är jag verkligen jättenojjig och vågar knappt släcka lamporna hehe. Kort sagt har det iallafall varit en mysig kväll i soffan och det var någonting jag behövde, var så skönt att bara ta det lugnt utan att känna någon stress för någonting. 
 
Imorgon ska jag åka in till stan med min syster för att köpa julisar, äta lunch och bara ha en mysig dag på stan. Senare under eftermiddagen ska jag till min kusin. Så det kommer nog bli en jättemysig dag imorgon och nu måste jag verkligen få lite sömn. Puss och godnatt!♥

Jullov och julklappsshopping

Äntligen är det jullov, så himla skönt! Har längtat efter denna dag i tre månader. Började med att ha lite fika och sådär i klassen innan det var ''avslutningskonsert/uppvisning'' i aulan innan man fick gå hem. Då åkte jag och Jessica till stan och åt lunch och pratade en massa. Efter det gick vi runt lite överallt i stan och letade efter julklappar och vi hittade faktiskt en helt del. Kom hem runt halv sju och då åt vi middag på nästan en gång. Nu är jag sjukt trött och Jessica kommer hit alldeles strax, ska bara ta det lugnt ikväll antar jag. Förmodligen träffar vi några kompisar lite senare också, så det blir nog en bra början på jullovet. 
 
 

Brunettes do it better


Resultatet

En ganska halvdålig bild på resultatet. Men man ser ju på den vänstra bilden hur slitet mitt hår verkligen var innan och så var det en otroligt snygg utväxt på det också, så det var verkligen dags att göra någonting åt det nu. Jag är iallafall jättenöjd med resultatet och det kommer upp lite bättre bilder senare.

Finally

Nu ska barret klippas och färgas, vet ungefär hur jag vill ha det och det kommer säkert bli som jag förväntar mig! Ska bli så skönt med en liten förändring och fräscha till håret, är så slitet just nu. Lägger upp resultat senare! 

Grattis världens bästa papi!


Can't stop

Go kväll på er kära läsare! Har väldigt bra nyheter att berätta för er och det är...... jag har inget mer i skolan på tre långa, härliga veckor och det betyder alltså att uppdateringen kommer bli betydligt bättre nu under lovet. 
 
Just nu ligger jag i min säng och har precis repeterat det sista inför mitt sista prov, denna termin, som jag har imorgon, och det känns hyfsat bra. Har för övrigt haft en väldigt bra dag också. Började åtta med svenska då vi hade som en miniskrivning där vi skulle analysera ett tal, vilket gick bra. Fick även tillbaka responsen på analysen jag gjorde för några veckor sen på en bok jag läst och jag fick ikryssat alla A-kriterier förutom ett, blev så glad! Trodde det hade gått jättedåligt då jag inte hann skriva klart allt jag ville skriva, men det visade sig ha gått ganska bra iallafall! Sen rullade dagen på och när jag slutade hade jag en tid för att fixa mina ögonbryn. Var alltså på en salong och fixade dom med tråd och det gjorde faktiskt ganska ont! Blev inte direkt supernöjd med resultatet, men jag har inte direkt vårdat mina ögonbryn innan så hon sa åt mig att jag hade tagit bort alldeles för mycket själv. Så måste låta dom växa ut ganska mycket nu, så hoppas jag blir mer nöjd till nästa gång. 
 
Efter skolan åkte jag hem och hjälpte mamma med lite saker, pluggade osv. Min pappa fyller år idag också så vi hade det mysigt med massa god mat och pyntade granen osv. Har som en liten tradition att pynta granen på pappas födelsedag och alltså en vecka innan jul. Lite senare under kvällen kom även farmor och farfar över och fikade med oss och det var såklart trevligt. Så har alltså haft en bra och mysig dag, fler sånna här dagen behövs verkligen. Imorgon står prov på schemat under den första lektionen, sen avslutar jag den sista riktiga skoldagen för detta år med idrott innan jag åker och klipper och färgar håret. Be prepared for a change!
Årets julgran, jag valde den helt själv hehe!

Sry not sry

Hej fina ni! Ingen uppdatering under helgen, som vanligt... Känns som jag skriver sånna här inlägg var och varannan vecka. Men har haft och har fortfarande väldigt mycket och göra under den här veckan så har inte riktigt haft tid för någonting. 
 
Har haft en väldigt bra helg faktiskt. I torsdags hade jag genrep inför uppvisningen jag hade igår, vilket gick bra. Efter det åkte jag hem och pluggade. I fredags var det skola som vanligt, slutade halv tre och sen hade jag träning mellan 16 och 18. Pappa kom och hämtade mig när jag slutade och då åkte vi och handlade mat. Under kvällen mötte jag Felicia och vi åkte in till stan och träffade David. Tog en fika innan vi åkte hem till Felicia och mös framför en film med chips och cola. Sov även kvar där och gick hem runt ett dagen efter och åt lunch. Sen åkte jag och jobbade 16-20. Under kvällen var det tänkt att jag bara skulle vara hemma, men runt halv tolv gick jag ut och tog en promenad med Felicia och Oscar och sen slutade kvällen inte riktigt som jag hade tänkt mig. I söndags vaknade jag jättesent och fick stressa som bara den då jag hade uppvisning med konståkningen. Har inte åkt för så många människor på länge så var hur nervös som helst, men det gick bra iallafall. När det var slut åkte jag hem och pluggade. Så det var min helg väldigt kort, men jaja. 
Jag på träningen i fredags

One of them is F and the other one is U

 

Superduper

Har sån enorm ångest just nu. Kom hem runt halv fyra och somnade som en stock och vaknade inte förns halv nio!!!! Hade behövt plugga under den tiden och det kommer inte bli lätt för mig att somna inatt, åååh!! Nu måste jag iallafall sätta mig med matten innan jag ska sova, är jättestressad över det här och har rätt mycket nu fram till jullovet så därför läggs bloggen lite åt sidan då jag prioriterar annat. Men skriver iallafall imorgon! Ha en fortsatt bra kväll och godnatt på er! 


Solig onsdag

Heej bloggen! Just nu sitter jag hemma hos mig med Josefin och Nadja. Vi har varit och gjort vårat projektarbete nu under morgonen och blev klara runt nio. Då gick vi hem till mig och tog det lugnt och åt lite lunch. Nu ska vi alldeles strax gå ner till bussen igen för att åka och göra projektarbetet igen, lär komma hem runt fyra någon gång och då ska jag ta en nap. Är så sjukt trött! 
Ha en bra onsdag! 



i want you here

Hej på er! Har precis lagt mig i min säng och ska alldeles strax sova. Det har varit en väldigt seg dag idag och vädret har knappast gjort humöret bättre, så det är väldigt skönt att äntligen få krypa ner under täcket. Efter skolan gjorde jag inte så mycket, tog det mest lugnt och sådär. Har även pluggat också och det gick hyfsat bra. 
 
Imorgon är det onsdag och halvvägs till helg. Dock blir det ingen skola för mig imorgon då jag och min grupp ska jobba med vårat projektarbete, så vi fick ledigt. I för sig ska vi vara på min systers skola klockan åtta, så blir ingen sovmorgon iallafall. Sen ska vi hem till mig och äta en god lunch, så det blir nog hur bra som helst och lite roligare än att vara i skolan. 
 
Nu är jag verkligen jättetrött och ska försöka att sova, godnatt!♥
 

...




The ski life


Två veckor till julafton

Idag är det bara två veckor kvar till julafton, wiiii! Dock regnar det ute just nu och det är knappt nå snö. Lite skillnad jämfört med förra året då det var sjukt mycket snö vid den här tiden. 

Just nu är jag i skolan och väntar på att lektionen ska börja. Fick lite längre rast så det är skönt! Slutar halv tre idag och när jag har slutat ska jag hem och plugga matte, dötrist men behövligt. Hoppas ni får en fortsatt bra dag! 
Precis ett år sen!

Träna, träna, träna

Hej på er! Måndag igen och en ytterligare en vecka närmre lov och julafton, är så excited för det här lovet! Ska verkligen bli sjukt bra med massor med mys med familjen och festligheter! 

Har varit en ganska seg dag, vilket det är varje måndag. Åkte hem och pluggade, åt och bara tog det lugnt innan jag gjorde mig i ordning och begav mig ut i kylan igen för att gå till bussen. Är verkligen kallt nu, så vinterjackan åkte på. Sitter alltså på bussen just nu på väg till träningen, blir två timmar idag så det ska bli kul. Slutar nio då bloggar jag nog mer. 



Min helg

Att blogg-appen alltid ska strula! Åh, så irriterande.. Har skrivit 3-4 inlägg under helgen och inget av dom har publicerats! Men tänkte iallafall berätta om min helg lite! 
 
Fredag: I fredags gick jag i skolan på förmiddagen, hade som sagt inga lektioner efter lunch så slutade redan klockan halv ett. Då åkte jag hem och packade väska, duchade osv innan Sofia och Josefin kom och hämtade mig. Vi alla fixade oss hemma hos Sofia innan vi mötte några kompisar på bussen och åkte till Älta där vi åt middag hos Ida som fyllt år. Vi fick jättegod mat och hade det trevligt, förade lite och så, innan vi åkte in mot stan. Först var vi på magenta och drack drinkar och dansade, senare  fortsatte kvällen på Marquise. Kom hem runt halv fem och somnade på en gång.
 
Lördag: Vaknade av att Felicia ringde mig och någon timme senare kom hon, David och Axel hem till mig. Vi åt pannkakor och mös i soffan framför solsidan innan jag var tvungen att åka och jobba. Jobbade 16-20 och var såååå himla trött, usch och fy! När jag slutat åkte jag hem till min moster och åt middag hemmas hos dom. Senare under kvällen kom även Felicia dit och sen gick vi hem till henne och kollade på en film som vi båda somnade till.
 
Idag: Vaknade jättesent och gjorde inget speciellt, jag pluggade lite och hon kollade på film. Sen skulle båda åka och jobba så har inte gjort någonting speciellt idag direkt. Jobbade mellan 17-21 och det var ganska lugnt, som alltid på söndagar, så det var skönt. Sen jag kom hem har jag bara ätit lite middag, ska hoppa in i duschen nu och sedan fortsätta på mitt tal som jag ska hålla på tisdag. 
 

Godnatt kära ni

Har varit en väldigt lång dag idag. Började min morgon med att försova mig och kom ungefär en timme sent. Skulle ha prov direkt på morgonen, men det löste sig iallafall så det var ingen fara. Sen rullade dagen på med julbord, film och torsdagsfika som vanligt, så det har varit en riktigt bra och skön skoldag idag även fast jag slutade halv fem. Idag kom även den första snön för den här vintern, tyvärr försvann den lika snabbt haha. När jag slutat gick jag till ishallen och hade träning, gick inte direkt så jättebra under första timmen så det var lite frustrerande. Har även ett blåslaget knä som gör så jäkla ont, men jag bet ihop iallafall. Åkte hem och åt middag och städade lite och sådär och nu har jag lagt mig i sängen och är klar för att sova. 
 
Imorgon är det äntligen fredag och har verkligen sett fram emot den här fredagen! Börjar klockan tio med matte och sen ska vi åka skridskor på idrotten och efter det slutar jag, sjukt skönt. När jag slutat har jag lite saker och fixa, så måste skynda mig hem. På kvällen ska jag på middag hos en tjej i min klass, som har fyllt år, och efter det ska vi alla ut. Kommer bli såååå roligt! Men nu har jag inte så mycket mer och skriva plus att jag är riktitgt trött så ska sova nu! Godnatt på er!
 

Babe

 

4 December

Har varit dålig på att blogga de här senaste dagarna, men har verkligen inte orkat överhuvudtaget. Har ingen inspiration eller motivation så det slutar ju med ett tråkigt inlägg per dag. Vill inte sluta blogga, är ganska roligt ibland, men ibland orkar jag bara inte. 
 
Idag är det endast tjugio dagar kvar till julafton, herregud vad tiden går sjukt fort! Har inte börjat köpa julklappar än och det har jag ångest över, kommer inte kunna göra det heller förns jullovet börjar så det blir panikhandling i år. Har även noll jul/ vinterkänsla så kan inte ens lyssna på julmusik, tycker det känns som det fortfarande är oktober liksom. Hoppas verkligen på att snön kommer snart! 
 
Började skolan halv nio idag med ett oförberett engelskaprov. Gick fakttiskt ganska bra, eller kändes bra kanske är ett bättre ordval.. så får hoppas på att det gjorde det också. Var min enda lektion idag, så slutade när jag var färdig med provet och åkte då och uträttade några ärenden. Kom hem runt halv tolv kanske och pluggade lite innan jag träffade en kompis. Nu har jag precis ätit middag och ska sätta mig och plugga igen, har prov i internationell politik imorgon så det är det jag ska ägna mig åt resten av kvällen. 
 

Non of my business

Cause I'll be waiting here
Another week, or month or year
If you're lonely

Tränaaaa

Heeeej bloggen! Har inte haft tid att blogga under helgen, vilket jag nästan aldrig har.. men jaja! Har lite brådis nu också eftersom jag ska åka och träna om en timme ungefär. Är fortfarande lite förkyld och tjock i halsen, men är så sugen på att träna så tänker gör det ändå. Inte så smart kanske, men har verkligen saknat att spendera var och varannan eftermiddag i ishallen så får passa på nu när jag fått tillfälle att få åka en gång i veckan iallafall. Håller iallafall på och lagar lite middag nu och ska göra mig i ordning och sådär, så bloggar mer när jag är hemma! 
 
Bild från instagram

RSS 2.0