Onsdagen

Hej på er! Var i stan hela dagen och handlade lite saker till halloween och kollade runt lite i affärerna och så, mysigt! Åkte hem till Sofia ett tag innan jag åkte hem och åt middag, vilket var krabba och det var sååå gott. Gick och mötte Josefine senare under kvällen och det var tänkt att vi skulle ta en promenad, men det slutade med att vi gick ut. Var faktiskt ganska roligt, missade dock sista tunnelbanan så fick sitta och vänta på nattbussen ganska länge! Jaja, är iallafall hemma nu och ska ta och sova på en gång! Godnatt på er!


Outfit

Väldigt dålig bild, I know! 
 
Blus: Zara | Jeans: Lager157 | Klocka: Marc by Marc Jacobs | + skinnjacka, pälsponcho,
svarta stövlar & MbMJ väska

Dinner's out

Har haft en urmysig kväll inne i stan tillsammans med Josefine och Sofia. Har inte träffat Jossan sen min födelsedag, vilket är den 14 juni, så har saknat henne jättemycket. Känns helt sjukt att för bara något år sedan träffades vi precis varje dag, då vi bodde grannar, och nu ses vi knappt en gång i månaden. Jättetråkigt! Vi åt iallafall på Vapiano i Gamla stan, jättemysigt och supergott, och pratat om allt som hänt sen vi sågs sist. Vi satt kvar och pratade väldigt länge och var nästan de sista som gick därifrån. Efter det hade vi tänkt att åka och träffa en kompis i Bromma, men bestämde oss för att åka hem istället då alla ska upp hyfsat tidigt imorgon. Så vi tog en promenad från Gamla stan till Gullmarsplan och
därifrån tog vi bussen hem. 

Jobbajobbajobba

Godmorgon! Antar att de flesta av er precis gått upp, själv sitter jag på jobbet och har precis dragit i min en latte för att försöka piggna till lite. Börjar om ca 10 minuter och jobbar fram till 15.00. Därefter har jag eventuellt några planer, men får se hur det blir med det. 


Calling someone too skinny, is like calling someone fat

''Någonting som gör mig väldigt irriterad är när folk ska påpeka och kommentera hur man ser ut osv. Till exempel så säger man inte till en tjock person att den är tjock, eftersom det inte är snällt. Men det anses inte elakt att säga till någon att den är smal. Och det tror jag beror på att andra tror att man inte tar åt sig om någon säger så. Men det är fel! Visst så tar ju de flesta det som en komplimang att man är smal och det är egentligen inget fel med att vara mullig heller, men om man sen säger du borde äta mer/du borde gå ner i vikt så tar man det som något negativt. Så tillslut så tappar man självförtroendet. 

Efter egna erfarenheter så vet jag att det är så, jag får höra ofta att jag är smal och borde äta mer och oftare. Men jag äter, oftast mer än vissa av mina vänner, men jag går inte upp. Har varit naturligt smal ända sen jag var liten så  jag antar att jag har ganska bra ämnesomsättning och alltså är det ingenting jag kan göra åt. Jag älskar onyttig mat, som t ex chips, mcdonalds, pizza, popcorn osv och jag kan äta ungefär hur mycket av det som helst utan att jag går upp någonting.Så jag äter ordentligt och jag mår bra. Jag har inte anorexia eller bulimi eller någon annan slags ätstörning, men det är verkligen skitjobbig när andra ska påpeka saker, saker som man redan vet om. Jag vet att jag är smal, så varför säga det till mig det om och om igen? Om andra påpekar saker om ens utseende är det ganska självklart att man tillslut får komplex över sig själv och börjar ogilla hur man ser ut. 
 
Jag vill helst inte tala om för folk vad jag väger för jag vet att jag kommer få kommentarer om att jag borde äta mer, så enligt mig är det här ett ganska känsligt ämne och det är för att jag alltid har fått kommentarer om det. Och det är ingen som bryr sig om man säger till någon som är väldigt smal att gå upp i vikt, men man skulle vara taskig om man säger till någon överviktigl att den borde gå ner i vikt.
Men det är precis samma sak, man tar åt sig precis lika mycket. ''
 
Det här skrev jag för ungefär två år sedan och publicerade det på min tidigare blogg. Men när jag läser det här, så känner jag mig inte alls som jag gjorde då jag skrev det. Jag känner mig så mycket starkare och säkrare på mig själv idag, än vad jag gjorde då. Jag har kommit över det där stadiet och bryr mig, helt ärligt, inte vad folk tycker om mig. Folk anser fortfarande att jag är för smal och borde gå upp i vikt, men jag känner att det faktiskt är mitt eget val. Även fast jag inte direkt har så mycket kurvor, varken höfter eller tuttar, så är jag nöjd med min kropp och hur jag ser ut. För 2-3 år sen var jag inte det. Jag kommer ihåg att jag tyckte det var pinsamt att visa mig i bikini, ALLTSÅ VA?! Så jag antar att både min självkänsla och mitt självförtroende har blivit starkare med åren och det är jag otroligt glad över.

If monday had a face, I would punch it

 
Var som sagt och kollade på bio igår, såg Don Jon. Var en ganska konstig film, handlade typ om en kille som var beroende av att porrsurfa typ. Eh aa.. Det var iallafall roligt att komma iväg en liten stund och hitta på någonting, så det var roligt iallafall. 
 
I morse var jag uppe tidigt på grund av att jag skulle till tandläkaren idag. Hatar verkligen att gå till tandläkaren, tycker inte om när människor ska hålla på och peta i min mun! Men vem gör det liksom? haha! Gick iallafall hyffsat bra, hade ett pyttelitet hål som jag lagade på en gång. Faktiskt var det mitt första hål på 18 år, det är ju väldigt bra! Men jäklar vad ont det gjorde! Tandläkaren tyckte inte att det skulle behövas någon bedövningen eftersom hålet var så pass litet så jag sa inte emot, vilket jag ångrade nu i efterhand... Ajajaj! 
 
Nu ska jag göra lite lunch som jag ska försöka få i mig, har fortfarande så ont i munnen så vi får väl se hur det går med det. Sen tror jag inte att jag ska göra så mycket mer än att ta det lugnt innan jag åker till jobbet. Jobbar 17-21 som vanligt och sen blir det att åka hem och mysa. Hoppas ni får en fortsatt bra måndag!

Söndagsmys och bio

Hej på er! Idag är det söndag och jag har absolut ingen söndagsångest överhuvudtaget vilket är så skönt! Har bara varit hrmma hela dagen och tagit det lugnt, några kompisar kom över och har varit här hela eftermiddagen och vi har inte gjort så mycket mer än myst i soffan. Nu har jag lite brådis då jag snart blir upphämtad och åker in till stan, ska nämligen på bio ikväll. Bra avslut på helgen! 
Gammal bild, jag och Patricia
 

Ivyrevel cravings

Allting är som sagt från Kenzas märke Ivyrevel. Vill sååå gärna ha den svarta klänningen, men jag har faktiskt redan en liknande i vit så kanske känns lite onödigt. Sen tycker jag att priserna är väldigt höga. Det svarta linnet kostar 499:- vilket jag inte tycker är värt för ett linne som man lika gärna kan köpa på Gina tricot, eller något liknande, för mindre än halva priset. Men jaja, tyckte allting var väldigt snyggt iallafall och skulle inte tacka nej till någonting av det. 

Hade inte klagat på att gå klädd såhär!

Måste verkligen köpa nya kläder, är trött på ungefär allt i min garderob just nu... 
 

En sån karl - Agnes

 

Black dresses

 

Pajamas all night

Har precis krypit ner i sängen och antar att det är här jag kommer spendera resten av min lördagskväll, väldigt segt men vad ska man göra? Var ett väldigt jobbigt jobbpass idag, var sjukt mycket folk och alltså var det hur stressigt som helst ungefär hela tiden. Slutade fyra och åkte hem och tog en lång dusch innan det var dags för middag. Mina föräldrar är ute på resturang så jag och min syster åt hemmagjord pizza som var asgod. Nu under kvällen var det egentligen tänkt att jag skulle på fest och sen dra ut efter det, men så blir det inte. Jaja, blir att mysa framför en bra film istället. 

Njut av nuet, lägg gamla lik och nya krig åt sidan

"Man måste komma ihåg att njuta av varje beröring. Varje gång han lägger armen om min axel när vi går på stan. Varje gång han lägger sitt ben nära ens eget. Varje kyss. När han lägger hela sin kropp nära min för att värma. Varje gång han klappar min kind. Det är en lyx att få känna och uppleva. Man måste blunda och känna hur hela kroppen vibrerar. Varje beröring. Njut av nuet, lägg gamla lik och nya krig åt sidan. De betyder ingenting. Blunda och skratta av lycka när du känner dina läppar mot hans.". - Michaela Forni 

Rock of ages

Två bilder från kvällen
 
Hej på er! Kom hem för ungefär en timme sen, har varit i stan hela kvällen med några från klassen, har varit jättekul! Var som sagt ledig idag och vaknade någon gång runt ett efter nästan tolv timmars sömn, dock var jag ändå inte pigg när vaknade men tyckte att det var nog dags att gå upp iallafall. Så under dagen har jag bara varit hemma och fixat lite saker innan jag gjorde mig i ordning och åkte in till stan. Mötte upp de andra tjejerna då vi skulle äta middag på Jensens Böfhouse, var första gången som jag åt där faktiskt och det var verkligen hur gott som helst! Och glassbuffén ska vi inte ens prata om, var så otroligt gott!!! Efter vi ätit gick vi till Chinateatern, då vi fått biljetter till Rock of ages, vilket är en musikal för er som inte vet, och den var faktiskt väldigt bra och rolig. Riktigt kulturella sådär på fredagskvisten när alla andra är ute och super hehe. Musikalen slutade runt halv ela-elva och då mötte jag upp några killkompisar ett tag innan jag bestämde mig för att åka hem. Så det har varit en väldigt trevlig och lyckad kväll. 
 
Nu är jag jättetrött och ska fixa mig för att krypa ner i sängen. Som vanligt så jobbar jag imorgon och under kvällen händer det en del roliga saker, men det får ni veta mer om imorgon. Pussssss!

Kvällens outfit

 

Lycka


On my way to school

Äntligen är dagen som jag längtat efter här, vilket betyder att jag får höstlov och inte behöver tänka på skolan alls! Men som ni redan vet ska jag jobba största delen av lovet så, dock är det bara 4 timmars pass men ändå! 

Vaknade runt halv åtta i morse och fick superbråttom, men precis innan jag skulle sätta mig i bilen fick jag sms från en i min klass som berättade att alla lektioner innan lunch var inställda. Vilket betyder att jag börjar 13.10 istället för 8 idag! Huuuur skönt? Så Sofia kom till mig och båda två somnade som stockar i nästan två timmar innan vi var tvungna att gå upp igen. Slutar 16.30 och sen ska jag jobba mellan 17 och 21.
Jag och Sofia!

Är så himla glad idag, allting känns bara så bra just nu. Det senaste sex månaderna har inte varit jättebra direkt, men det känns som att allting går åt rätt riktning nu. Hoppas det håller sig så också! Ha en bra dag!

It makes me happy

Usch och fy vad det känns som att matteprovet inte gick bra.. får verkligen plugga hårdare tills nästa gång. Men är så jäkla trött på allt som har med skolan att göra, har ingen motivation överhuvudtaget och har ingen ork heller. Jag vet själv att det är viktigt att ta skolan seriöst, men efter alla dessa år så börjar man faktiskt att tröttna riktigt ordentligt... Men får hålla ut, tar som sagt studenten i juni nästa år och jag längtar som bara den! 
 
Iallafall så är den här skoldagen äntligen överstökad och just nu är jag hemma och mellanlandar. Har kastat i mig lite mat och ska gå till bussen alldeles strax för att åka till en kompis för att spendera eftermiddagen där. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på, vädret är ju som vanligt så antagligen blir det att mysa i soffan framför en bra film.
 
 
 
 
 
 

Two more days

Godmorgon på er! Är just nu på väg till skolan, har endast en lektion idag + matteprov så jag slutar runt 12. Sen är jag ledig på fredag så får lov lite tidigare, superskönt! Har även lite planer senare idag, men det får ni höra med om då. Hoppas ni får en bra onsdag
Väldigt dålig bild men jaja

Nothing to do

1: Let’s start with a tricky one; what is the real reason you are confused right now? - Pga matematik, har prov imorgon
2: Do you ever get “good morning” texts from anyone? - Njae typ inte
3: If your significant other smoked pot, would you care? - Men ja
4: Do you find it easy to trust others? - Nja, sådär 
5: What were you doing at 11PM last night? - Pluggade 
6: You’re drunk and lost walking down the road; who is with you? - Någon kompis
7: What would you do if you found out you had been cheated on? - Bett han dra åt helvete
8: Are you close with your dad? - Ja
9: I bet you kissed someone last night, right? - Nope
10: What are you listening to? - Ingenting just nu
11: You can only drink ONE liquid for the rest of your life - what is it? - Coca cola
12. Do you like hickeys? - Nä det gör jag inte 
13: What time do you go to bed? - sent
14: Is there someone who continuously lets you down? - Kind of
15: Can you text as quickly with one hand as you do both? - Aa typ
16: Do you always answer your texts? - Ja för det mesta
17: Do you hate the person you fell the hardest for? - hah, nää
18: When was the last time you talked to one of your best friends? - Någon timme sen kanske
19: Is there someone that makes you happy every time you see them? - Jaaa
20: What was your last thought before you went to bed last night? - Ångest över matteprovet haha
21: Is anyone else in the room with you? - Nope..
22: Do you believe what goes around comes around? - Aa lite maybeee
23: Were you happier four months ago than you are now? - Ne det tro jag inte
24: Is there someone you wish you could fix things with? - Ja
25: In the past week, have you cried? - Nope
26: What colour is the shirt you are wearing? - Vit och svart
27: Do people ever call you by your last name? - Nej
28: Is anyone ignoring you right now? - haha nej det hoppas jag inte
29: Do you have a best friend? - Jaaa, världens bästa
30: Would it be hard seeing someone else kiss the last person you kissed? - Njae, inte så värst kanske
31: Who was your last call from? - Min syster
32: Are you mad at anyone? - Nej inte direkt
33: Have you ever kissed someone older than you? - Heheh aa
34: How old will the last person you kissed be on his/her next birthday? - 19 typ
35: How many more days until your birthday? - 234 dagar
36: Do you have any summer plans yet? - Haha nej inte än
37: Do you have any good friends of the opposite sex? - Si
38: Are you keeping anything from your best friend(s) now? - Nej, kommer inte på något iallafall
39: Do you have a secret that you’ve never told anyone? - Japp 
40: Have you ever regretted kissing someone? - Tyvärr ja haha
41: Do you think age matters in relationships? - Nja, beror på
42: Are you available? - Jajamen!
43: How many people have you had real, strong feelings for? - En
44: If you had to get a piercing (not ears), what would you get? - har redan naveln men funderar på att ta bort den
45: Do you believe exes can be friends? - ja det kan dom väl
46: Do you regret anything? - Ja det gör jag
47: Honestly, what’s on your mind right now? - Inget speciellt
48: Did you ever lose a best friend? - Ja
49: Was your last kiss a mistake? - Nej 
50: Why aren’t you pursuing the person you like? - Gillar ingen på det sättet just nu såå kan ej svara på det
51: Has the last person you kissed ever seen you cry? - Nope
52: Do you still talk with the person you LAST kissed? - Japp
53: What was the last thing you ate? - Kakor hehe
54: Did you get any compliments today? - Tror inte det
55: Where are you going on your next vacation? - Ingen aning
56: Do you own anything from other countries? - Japp
57: Are most of your friend guys or girls? - Oj vet inte riktigt, typ lika 
58: Where have you lived most of your life? - i sverige.. eller aa typ skolan ahahhah kul...
59: When was the last time you took a long drive? - har ej körkort
60: Have you ever played Spin the Bottle? - nej aldrig asså..
61: Have you ever TPd someone’s house? - say what?
62: Who do you text the most? - vet inte riktigt
63: What was the last movie you saw? - Studentfesten I think
64: What’s preventing your current boyfriend/girlfriend from going back to their ex? - har ingen bf
65: How many boyfriends/girlfriends did you have in 2010? - zerooo
66: Is the last person you kissed younger than you? - Oj, jag vet faktiskt inte
67: Do you curse around your parents? - Hela tiden haha
68: Are you happy with where you live? - Jajameen
69. Picture of yourself? - 

70. Are you a monogamous person or do you believe in open-ended relationships? - inte öppna relationer iallafall...
71. Have you ever been dumped? - haha aaaa
72. What do you most like about making out? - Haha, vad finns det som man inte gillar med det?
73. Have you ever casually made out with someone who you weren’t seriously involved with? - Japp
74. When you kiss someone for the first time, is it usually you who initiates it or the other? - I don't know
75. What part of a person’s body do you find most attractive? - ögon och mage hehe
76. Who was the last person you talked to last night before you went to bed? - Kommer inte ihåg
77. Had sex with someone you knew less than an hour? - nope
78. Had sex with someone you didn’t know their name? - nope
79. What makes your heart flutter and brings a big cheesy smile to your face? - söta sms, komplimanger 
80. Would you get involved with someone if they had a child already? - njae, kanske om jag vore äldre
81. Has someone who had a crush on you ever confessed to you? - jupp
82. Do you tell a lot of people when you have a crush? - eh vet inte, har inte direkt varit så många
83. Do you miss your last sweetie? - Faktiskt inte
84. Last time you slow danced with someone? - Lördags, fast det räknas inte som slow dance
85. Have you ever ‘dated’ someone you’ve never met? - Njaaaa
86. How can I win your heart? - snäll, vara sig själv, vara charmig, få mig att skratta (dvs ha humor) och se bra ut heheh
87. What is your astrological sign? - tvilling
88. What were you doing last night at 12 AM? - Pluggade
89. Do you cook? - aa är bäst på det (är fruktansvärt dålig haha)
90. Have you ever gotten back in touch with an old flame after a time of more than 2 months of no communication? - Haha aa 
91. If you’re single right now, do you wish you were in a relationship? - Jaaa
92. Do you prefer to date various people or do you pretty much fall into monogamous relationships quickly? - beror ju på om man får känslor eller inte 
93. What physical traits do you look for in a potential interest? - typ inga haha, jo skidor
94. Name four things that you wish you had: Bf, botemedel för cancer, massa pengar, tur
95. Are you a player? - nej
96. Have you ever kissed 2 people in one day? - hehe ja
97. Are you a tease? - HAHA aa älskar att retas
98. Ever meet anyone you met on Facebook? - Aa 
99. Have you ever been deeply in love with someone? - mm..
100. Anybody on Tumblr that you’d go on a date with? - Nej?
101. Hugs or Kisses? - Båda
102. Are you too shy to ask someone out? - Hah jaa
103. The first thing you notice about the opposite sex? - ögonen och klädstilen kanske
104. Is it cute when a boy/girl calls you babe? - Ja det är det väl
105. If a sexy person was pursuing you, but you knew he/she was in relationship, would you go for it? - tror inte det
106. Do you flirt a lot? - ne det tycker jag inte
107. When was the last time you kissed anyone? - Lördags typ
108. Have you kissed more than 5 people since the start of 2011? - Aa
109. Have you kissed anyone in the past month? - Aa
110. If you could kiss anyone who would it be? - hehe secret
111. Do you know who you’ll kiss next? - Nope 
112. Does someone like you currently? - ingen aning
113. Do you currently have feelings for anyone? - Nepp
114. Do you like to be in serious relationships or just flings? - seriöst
115. Ever made out with just a friend? - hehe ja
116. Are you happier single or in a relationship? - Just nu, singel

,


2013-10-22

Kom innanför dörren som en blöt hund runt tre tiden, jäklar vad det regnade, och det har spöregnat ända sen dess. Var lite tjurig då på grund av att jag klev rakt i en lerpöl med mina skor, som jag fick bort som tur var, och på grund av att jag hade tänkt att bara ligga hemma och mysa idag och inte bry mig om skolarbete för fem öre... Hela klassen trodde vi skulle haft metteprov idag, så satt uppe till efter tolv i går natt och råpluggad, men när vi kommer till lektionen var det tydligen imorgon provet var.. Så det hade varit hur skönt som helst och bara haft det överstökat, men nu måste jag som sagt sitta och plugga ikväll igen.. jaja! Ska iallafall titta på senaste avsnittet av The Walking Dead nu och äta lite gott, lär bli en lite senare middag ikväll så. 
Detta hade ju inte direkt suttit fel just nu...

Happy today

Hallååååå! Sitter just nu i skolan och väntar på att näst sista lektionen ska börja, det vill säga matematik. Usch, tråkigt! Jaja, efter skolan ska jag hem och ta det lugnt ett tag innan en kompis kommer hem till mig en stund, blir myyyys! Efter idag har jag även inge mer läxor och sånt förns efter lovet, så det är superskönt att kunna släppa skolan för någon vecka.

Måndag


Sitter och kämpar med matten, har prov snart och det vi håller på med är väldigt förvirrande och svårt. Ska åka och jobba snart också, så uppdaterar senare.

Time for bed

Har gjort mig i ordning och fixat kläder och sånt inför morgondagen. Har typ en lektion imorgon så det är superskönt! Dock ska jag plugga i stort sett hela dagen sen. Jobbar som vanligt också mellan fem och nio imorgon, sen hem och plugga igen. Kul liv hehe. Jaja nu ska jag starta min sova-app så jag ska kunna somna enklare. Godnatt! 

Och svar till dig som undrade om jag kunde starta en ask, så har jag redan en. Heter ask.fm/lisawesterlund eller nått, dock är jag aldrig inne på den typ.

Volupté sheer candy

Mina föräldrar har varit bortresta under helgen och nu när dom kom hem fick jag ett läppstift från YSL i present. Det ser väldigt rosa ut på bilden men det blir verkligen inte så när man tar på sig det, det är alldeles lagom för mig. Blir lite ljust rosa och ger lite glans! Så blev väldigt glad, bästa föräldrarna! 


.


I refuse to grow up

Åhhhh, hade en så jäkla rolig kväll igår! Slutade jobba runt åtta och då åkte jag hem och åt middag med min syster och hennes kompisar innan jag bestämde mig för att dra ut. Så jag fixade mig och mötte upp Sofia och hennes kompisar någon gång runt elva. Var först på Magenta i någon timme innan vi drog vidare till Marquise. Träffade massa jag kände och hade verkligen en sjukt rolig kväll, en av de bästa utgångarna faktiskt. Kom hem runt kvart i sex i morse och somnade som en stock. Idag mår man som man förtjänar hehe, så har bara legat i soffan hela dagen och käkat chips. Ska börja plugga snart och sen ska jag till en kompis innan jag ska till mormor för att äta middag. 

Keep your head high

Nämen tjenare! Har precis ätit lunch/frukost som bestod av resterna från tacosen från igår. Orkade inte blogga igår, hade en riktigt jäkla kass dag och under kvällen kom en kompis hit och vi gjorde inte så mycket mer än att kolla på film och käka godis. Han åkte hem runt halv tre och sen låg jag vaken aslänge, somnade runt kvart i sex i morse, vilket var väldigt onödigt av mig kände jag. Vaknade runt ett i morse, men låg kvar under täcket i nästan en timme efter det. Börjar jobba om ungefär 50 minuter så måste gå och göra mig i ordning, kvällen är lite oklar än så länge men det blir eventuellt utgång. Ha en fortsatt bra lördag, puss på er! 


Imorgon är det freeeedag

Hej på er! Har precis ätit lite middag med min syrra och hennes kompis. Ska städa lite på mitt rum nu och sen försöka plugga, men är så extremt trött så får se om jag orkar det hehe. 

Har varit en jätteseg dag idag och avslutade dagen med engelskaprov. Har varit trött och haft ont i huvudet hela dagen + att det var äcklig lunch så har varit ashungrig på det också, så idag har det inte varit någon bra dag. Jaja! Imorgon är det fredag och helg, äntligen!!!

About me

Jag har aldrig brytit ett ben i kroppen eller blödit näsblod
 
Jag älskar att köpa nya kläder men gillar inte att gå i affärer
 
Har ingen aning om vad jag vill göra efter gymnasiet 

Tycker bättre om att kolla på serier än filmer
 
Jag har väldigt lätt för att komma ihåg låttexter och jaa jag ska skriva det i mitt cv

Ska kanske åka till alperna vecka nio, wiho
 
Gick på konståkning i 8-9 år och saknar det jättemycket nu!

Det enda jag längtar efter med vintern är att få åka skidor

Happiness

Bild från Zakynthos i somras
 
Tjenare! Idag är det onsdag och nu är det inte ens halvvägs till helg. Var första dagen i skolan för mig idag, för den här veckan, men längtar iallafall haha. Var somsagt en kort dag som alltid på onsdagar och kom hem för en halvtimme sen kanske. Ska fixa ihop någonting att äta och sen hoppa in i duschen innan jag ska försöka plugga, meeeen är lite mer sugen på att gosa ner mig under en filt och kolla på film, så får se vad jag väljer haha. Svårt val!
 
 

Nytt till hösten

Ett par snygga skor från Clarks, finns att köpa på Scorett

De svarta tröjorna är köpta på Vero Moda och den sista vet jag inte namnet på tyvärr!
En casual skjorta från GANT och en mössa från H&M
 
Detta + ett par svarta jeans från Dr.Denim var alltså det jag köpte när jag var och shoppade i söndags. Är så himla nöjd med allting!!

Even the darkest nights will end and the sun will rise

Älskade sommar, Stockholms skärgård
 
Det där med att försöka plugga effektivt funkar inte för mig, har gått i skolan i snart tretton år och kan fortfarande inte plugga. Har iallafall lärt mig alla glosor till engelskaprovet som är på torsdag, vilket är ca 100 styckna.. Så har alltså suttit med det ett tag medans jag har lyssnat lite på Sverige-Tyskland matchen med ett halv öra. Har under kvällen varit iväg med min pappa och syster och handlat lite inför veckan och köpte med oss lite mat med oss hem som vi åt framför tvn. Jaja, är onsdag imorgon vilket betyder att det är en kort dag. Men efter skolan ska jag hem och plugga igen och städa, vilket är prio ett. Men om jag känner mig själv rätt kommer städningen inte bli av och jag börjar plugga runt nio på kvällen sååå vi får se helt enkelt vad jag hittar på istället. Blir inga fler inlägg ikväll, ska borsta tänderna och hoppa i säng nu så godnatt på er!
 

Give me, please!

Jeffrey Campbell Rum Moto Boot Black Bubbleroom.seJeffrey Campbell Rum Moto Boot Black Bubbleroom.se
 

Tisdagsmorgon

Jahapp, hann inte ens vara i skolan i fem minuter innan jag vände och åkte hem. Resten av klassen var på museum, vilket jag heeeelt glömt bort, och de skulle inte vara tillbaka förns halv två. Så bestämde mig för att åka hem och plugga så den här dagen blir lite produktiv iallafall. Mår fortfarande väldigt illa och det känns som min frukost ska komma upp när som helst, så det var nog bäst att jag fick en till dag att vila upp mig lite på. Har egentligen inte så mycket mer att berätta, så får se hur uppdateringen blir idag. Ska försöka kasta in nått inlägg, men det blir lite senare! Pussar!!
Bild tagen nyss, ny mössa och nya skor! 

Som jag har längtat

Bestämde redan igår att jag skulle ta och stanna hemma idag, mår fortfarande dåligt så det var nog bäst. Har gjort lite frukost/lunch nu som jag ska försöka äta framför det nyaste avsnittet av The Walking Dead. Har väntat på det i flera månader nu, wie! Ska be min syster att fota lite av det jag köpte igår också när hon kommer hem, får se om hon vill det.. annars får det bli en annan dag.
Bild från igår när jag testade lite kläder!

Nausea

Hej på er! Har precis kommit hem efter att ha varit i Farsta centrum med min mamma och lillasyster och shoppat lite, har hittat massor med fint som ni får se senare. Orkar inte skriva så jättemycket just nu då jag mår asilla, tror jag har blivit magsjuk eller nått då jag har spytt och haft mig.. Det går ju sånt där nu, så det kan ju inte vara omöjligt. Men som sagt så mår jag verkligen inte så bra och ska sammanfatta gårdagen lite kort. 
 
När Felicia kom hem så började vi och städa ordning lite hemma hos henne, lagade middag och fixade oss. När vi sedan var klara runt tio började vi och några till kompisar att röra oss in mot stan. Efter många om och men hamnade vi på Pure och avslutade kvällen på White Room. Jag och Felicia kom hem till henne någon gång efter fem och vi somnade ungefär på en gång. Var en helt okej kväll! Men eftersom jag mådde så jäkla illa så blev det lite tråkigt för mig då jag knappt kunde dansa. Fast får se det från den ljusa sidan också då jag inte spenderade så mycket eftersom jag drack vatten hela kvällen hehe! Men får hoppas på att det inte blir värre än såhär, att må illa är det värsta som finns! Usch!!

Lördag it is

Hellu på er! Kom precis hem till Felicia och väntar på att hon ska komma hem. Hon sluta jobba runt halv sex så ska passa på och duscha och plugga lite tills hon kommer. Har varit en ganska jobbig dag på jobbet då det typ har varit kaos mer eller mindre hela tiden. Fick även mitt schema för höstlovet och kan ju inte direkt säga att jag kommer ha lov den veckan då jag kommer jobba nästan varje dag. Men det kommer vara så värt det sen när lönen kommer! 
Bild från i somras på Felicia och mig

Godnatt kära ni

Gammal bild!
 
Ojojoj, statistiken har stigit som bara den idag vilket är superroligt verkligen! Hoppas det flesta av er stannar höhö!
Har inte gjort någonting speciellt ikväll, bara tagit det lugnt och legat i soffan. Funderar på att göra mig i ordning för sängen då denna fredag inte direkt har så mycket mer att erbjuda.
 
Imorgon är det ju lördag, vilket betyder jobb. Efter jag har jobbat ska jag hem och plugga, innan jag ska träffa en kompis och äta middag och ladda upp lite för en utgång. Tror att det kommer bli asroligt, så hoppas på att det blir som förväntat. Nä nu tror jag att det är dags för att sova, godnatt på er!

New in

Haha, ber om ursäkt för riktigt kassa bilder.. Men är verkligen urdålig på att redigera osv så det här får duga! Det här är som sagt byxdressen jag köpte idag. Bilderna är inte direkt rättvisa och den är så mycket snyggare i verkligheten, men så är det ju nästan alltid. Är köpt på BikBok och kostade 299kr, men tur som jag har var det 30% på allting i affären så den kostade endast 209kr. Riktigt kap! Dock känner jag mig inte riktigt bekväm i den, då det inte är riktigt är min stil. Men tror det är en vanesak och ska skita i om jag känner mig obekväm, för tycker det är så jäkla snyggt med byxdress med ett par höga, snygga klackar. Så ska ta mod till mig och ha den redan imorgon, wiho! 

Dags för fredags-mys

Helluuuu everyone! Hoppas att ni har haft en bra fredag än så länge, för det har iallafall jag haft!
 
Började dagen med en sovmorgon, superskönt! Började tio med matte och sen hade jag bara två lektioner som vanligt efter det. Mikaela ringde efter vi hade haft idrott och bestämde lite spontant att komma och hälsa på oss, då hon är ledig på fredagar den lyckosten. Slutade runt kvart över två då jag, Josefin och Mikaela gick upp till centrum och fikade, dom är så bra dom! Kollade även runt i butiker och köpte lite nya underkläder samt en urläcker byxdress som jag hade tänkt och visa i ett senare inlägg.
 
Nu ska jag bara ta det lugnt innan middagen, kanske åker iväg lite senare under kvällen men just nu lutar det åt att bara stanna hemma och mysa till en film. Är så jäkla glad över det är helg, dock kommer jag behöva plugga massor när jag får ledig tid (det vill säga när jag orkar.. hehe). 

En dag kvar till helg

Ååååååh vad det ska bli skönt med helg, har längtat hela veckan. Har varit en otroligt seg dag idag och provet gick om det gick, hoppas på det bästa. Kom hem runt fem och däckade totalt i soffan i nästan två timmar. Sen dess har jag städat lite på mitt rum, ätit pannkaksmiddag och myst lite i soffan. Ska fortsätta med rummet alldeles strax och förbereda kläder och sånt där för imorgon. 



Instagram

Följ mig på instagram, där heter jag lisawesterlund. Eller tryck HÄR!

Can you love me again?

Nä nu har jag fått nog av diftonger, böjningar, utvecklingar av ord och blablabla. Har suttit hela kvällen med svenskan då jag har prov i svensk språkhistoria imorgon, vilket är riktigt jäkla pisstråkigt. Jag har skrivit, sammanfattat, läst och återigen läst, svarat på massa frågor och det ena och det andra sen klockan sex såå känner att nu får det räcka. Städningen hann jag inte ens med så det var ju ''synd'' hehe, nej men är ju torsdag imorgon vilket betyder städtorsdag hemma hos familjen Westerlund. 
 
Börjar halv nio imorgon och slutar inte förns halv fem, så imorgon blir det en lång och jobbig dag med prov sista timmen, Jaja, behöver inte längta allt för länge efter helg iallafall! 
 

På repeat


Kort dag

Ligger just nu i soffan under ett täcke och lyssnar på musik, har varit hemma i lite mer än en timme nu eftersom jag slutar halv elva på onsdagar, asskönt! Hade bara ett prov på morgonen och sen idrott så har varit en kort och skön skoldag. Åkte hem och duschade och sådär och senare ska jag göra det som jag absolut är sämst på, det vill säga plugga och städa. Usch, usch, usch. Fast först ska jag äta lite lunch och kolla på en film innan jag börjar, låg vaken ganska länge inatt så är jättetrött och tycker därför att jag förtjänar lite vila. Haha som att jag inte vilar tillräckligt! 
Bild tagen påväg från bussen. Nu känner man att det verkligen är höst!
 

En vecka närmre lov

Hellu! Sitter just nu på bussen påväg till jobbet, jobbar som vanligt 17-21 och längtar verkligen inte till jag har slutat då jag måste hem och plugga ungefär halva natten, usch!! 

Tog emot som bara den att gå upp i morse när klockan ringde, vilket inte är så ovanligt haha. Men annars har det varit en bra dag faktiskt och tiden har gått relativt fort, så det har varit skönt. Nu är jag alldeles strax vid jobbet, så jag bloggar antagligen mer senare. Puss på er!
Känner att jag inte fastnar på bild idag, men det får duga!


So much fun

Info om dig själv:
Namn: Lisa Westerlund
Ålder: 18 år
Familj: Mamma, pappa och lillesyster
 
KÄRLEK
Är du kär? Nej det är jag inte
Har du sagt "jag älskar dig" utan att mena det? Aa
Är du rädd för kärleken? Njae lite kanske
 
BADGIRL/BADBOY
Har du rökt? Nej aldrig..
Snusat? Nope
Däckat? Haha nä
Tycker du att det är coolt att supa? Aa alla dagar i veckan
Kysst en främling? Kan ha hänt.. 
Smygit ut? 
Haft kvar känslor från ett tidigare förhållande? 
Sovit bredvid någon av samma kön? Ja
Sovit brevid någon av motsatt kön? Aa
Gråtit dig till sömns? Ja
Gråtit framför någon du älskar? Japp
Vaknat av att du gråter? Ingen aning
Skrikit ord som hora och slampa till någon? Haha ja faktiskt.. galen!!!
Slagit någon på skoj? Japp
Blivit slagen på skoj? Yes
Varit på sol semester? Jajamen
Badat i havet? Yesbox
Har haft snöbollskrig? Många gånger
Inte sovit på en hel natt? Ja
Varit på sjukhuset? Ja
Sovit i över 12 timmar? Yes, är asbra på att sova länge 
Sett en film mer än 10 ggr? Haha! har sett Never Say Never typ 40 gånger, så ja!
Varit ute en hel natt? Yepp
Bråkat med en vän? Ja
 
UTSEENDE
Hur lång är du? 1.70
Ögonfärg? Gröna
Hårfärg? Ljusbrunt typ
Är du mogen? Haha, antar det men oftast inte
 
FRITID
Du har varit på läger? Ja
Du kör fotboll/innebandy? Nej
Du är ofta med kompisar? Ja
  
DU TYCKER OM ATT...
Kramas? Ja
Prata? Ja?
Sova? Bästa som finns!
Gå upp tidigt? Men nje, usch!
Lyssna på musik? Jaaaa!
  
HYGIEN
Hur ofta duschar du? Varannan dag, men ibland varje dag
Använder du deo? Självklart!
Brukar du borsta tänderna varje dag? Men ja?
Använder du parfym? Yes
 
DU FÖREDRAR
Cola/Fanta? Cola
Tv/Data? Datorn
Blå/Rosa? Rosa
 
FRÅGOR
När kramade du någon sist? Idag
När pussade du någon sist? Hm, var några veckor sen
Är du singel? Jajamen! :)
När fick du senast en komplimang? Todaaayyy
 
HAR DU NÅGONSIN...
Varit medvetslös: Nej
Gjort något riktigt dumt: Haha ja
Gjort något du verkligen ångrar: Aa
Åkt ambulans: Nää
Skämts över dina föräldrar: Haha vem har inte?
Sagt jag älskar dig och menat det: Ja
Vad hatar du verkligen: Cancer
Har du varit kär i någon du inte haft chans på: Lol ja..
Är du ensam nu: Jaa
Vill du gifta dig: Ja det tror jag
Vill du ha barn: Jadå!
 
SENASTE PERSONEN SOM...
Såg dig gråta: Ganska många
Fick dig att gråta: Begravning
Smsade dig senast: Viktor
Kramade dig: Moa tror jag
 
DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR JAG
Gråtit: Aa
Kramat någon: Ja
Pussat någon: Nej
Köpt någonting: Aa men ingenting speciellt
Sjungit: Ja
Saknat någon: Njae inte direkt 
 
HAR JAG?
Digitalkamera: 
Telefon på rummet: Om mobil räknas så
Egen dator: Ja
Könssjukdom: Nope
Bra kompisar: DE bästa man kan ha
Tar du receptbelagda mediciner: Nej

För alltid i våra minnen

Hej på er! Har ni haft en bra helg? Uppdaterade ingenting under helgen, men har varken haft lust eller tid utan har bara umgåtts med släkten hela helgen. För er som inte har en aning om vart jag har varit så har jag varit i Småland sen i fredags. En nära släkting gick bort för några veckor sen så begravning hölls då i fredags vilket var jättejobbigt.. Tycker det är så hemskt att gå på begravning men nu i efterhand så tycker jag att det ändå var jättefint i kyrkan och sådär! Var så mycket fina blommor, hälsningar och man får försöka tänka att hon har det bättre där hon är nu. 
 
Har annars varit en ganska mysig helg, har umgåtts mycket med min lilla kusin som vi inte träffar så ofta och några från släkten. Vi har varit och kollat runt lite där de bor, bara tagit det lugnt och ätit massor med godsaker. Vi har även haft väldigt roligt allihopa och skrattat mycket, vilket jag iallafall har tyckt varit väldigt skönt. Så det har alltså varit en väldigt lugn och trevlig helg, förutom det jobbiga dåra. Det var faktiskt skönt att vara där ett tag och bara få stressa av sig lite och umgås med familjen. På hemvägen hade jag tänkt plugga, vilket absolut inte gick då jag blev åksjuk så nu är jag hur stressad som helst inför den kommande veckan med prov tre dagar i rad. Jaja, sånt är livet! 
Riktigt ful bild på mig från i lördags när vi var i min kusins stall, men jag orkar inte bry mig! 

"I need shoes"

Känner att jag verkligen behöver köpa ett par nya pjucks till hösten och vintern, har ju mina stövlar som ser ut som en plastigare version av Primeboots som jag köpte för ca tre-fyra år sen och jag tycker om dom och de är knappt slitna alls. Men känner att det kanske är dags för något nytt nu. Har kollat runt på massor av olika hemsidor och letat efter snygga stövlar eller boots, men har inte riktigt hittat några som jag verkligen vill ha. Känns lite tråkigt att köpa Primeboots eller Johnny Bulls eftersom typ alla har dom, menar inte att jag inte vill ha dom för så är det verkligen inte. Tycker de är hur snygga som helst och vill lätt ha ett par låga, bruna Primeboots. Men det känns som det blir lite mainstream när alla har likadana, eller?
 
Här är iallafall tre olika stövlar som jag kikat lite på. Tryck på bilden för att se vart dom är ifrån. 
 

Packar för fullt

Ber om ursäkt för dålig uppdatering idag, har haft mycket att tänka på och mycket att göra så har inte riktigt haft tid förns nu, men antar att ni överlever haha!
 
Gick upp ganska sent idag, så drog bara på mig en vit blus, jeans och svarta stövlar innan jag åt frukost på stående fot och begav mig till skolan. Har varit en ganska seg dag men eftersom vi såg på film näst sista lektionen och fikade (som vanligt på torsdagar) på sista lektionen så blev det bättre. Slutade halv fem och då åkte jag hem och fixade lite saker och sen dess har jag inte gjort så mycket mer förutom att plugga, vilket gick förvånadsvärt bra för att heta Lisa. Mötte även en kompis en snabbis och hämtade lite saker jag behöver i helgen, åker som sagt bort imorgon och kommer inte hem förns på söndag. Vet inte hur det blir med uppdateringen då, ska försöka slänga in något inlägg från mobilen.. men känner att jag inte kommer ha mobilen på mig så mycket där, vill bara släppa allting för ett litet tag. 
Me today
 

Simple outfit

 

Varm oboy och fysik

Som rubriken säger så har jag gosat ner mig i sängen, dricker varm oboy och läser lite i fysikboken. Provet börjar närma sig så det är dags att sätta igång. Har under kvällen försökt hitta lite kläder till helgen vilket inte var det lättaste.. Men tillslut bestämde jag mig så det får duga. 

Imorgon är det torsdag, vilket betyder att det är den längsta dagen i veckan men det betyder även att det är sista dagen innan helg för mig. Slutar 16.30 och då ska jag träffa en kompis ett litet tag, sen ska jag försöka plugga och packa lite. Har inte så mycket mer att berätta, tänkte läsa färdigt fysiken nu och sen sova. Får se om det blir några fler inlägg idag, annars säger jag godnatt nu! 


There's this boy and he kinda has my heart

Usch och fy och blä vad kallt det är, ligger under en filt i soffan och hackar tänder och har precis vaknat efter en liten nap. Var så skönt! Vaknade av att mina föräldrar kom hem och ska snart hjälpa till med maten.
 
Har som varje dag varit i skolan idag, har bara två lektioner på onsdagar så slutade halv elva. Då gick jag och Sofia och köpte oss lite lunch innan vi gick och beställde våra studentmössor. Hade utprovning/ designing av dom idag så det höll vi på med ett tag. Längtar så mycket tills man får hem dom, eller använda den överhuvudtaget!!! Min är väldigt stilren men jag älskar den. Valde en i Kashmir och swarovskikristall som ''blomma'', vilket är typ standard. Åh vill bara ta studenten nu, men man märker att det börjar närma sig även fast det är så långt fram.
 

Godnatt

Har precis lagt mig i sängen och ska försöka sova efter jag skrivit det här inlägget. Är så jäkla trött även fast jag tog en nap tidigare idag, jaja det är inte ovanligt att jag är trött haha! Har inte så mycket att berätta, åt krabba till middag vilket såklart var supergott. Älskar när man lyxar till det lite under vardagarna också, känns lite som helg då. Har även gjort lite saker under kvällen, inget speciellt direkt så tänker inte berätta om det haha, men har iallafall haft en supermysig tisdagskväll! Hoppas ni har haft en bra dag, godnatt på er! 
Jag och min syster för ett tag sen

Längtar bort

Hej på er! Har varit en ganska bra dag, långa lektioner men det gick ganska fort så. Satt och pratade lite med Sofia om att ta en sista-minuten-resa under höstlovet, hade varit hur nice som helst. Sol, värme och en sandstrand är någonting jag verkligen skulle behöva nu! Dock vill jag inte missa Halloween och kommer nog jobba rätt mycket så jaja, blir säkert en resa under sportlovet istället! 

Nu ska jag ta någonting att äta och sen plugga lite fysik. Bloggar senare! 
Bild från någon vecka se 


RSS 2.0