OOTD

 
 

Fredagsnojja

Idag är det alltså fredag och för de flesta betyder det helg. För mig är det slut på ledigheten efter idag då jag jobbar stägning både imorgon och på söndag, så har lite fredagsnojja idag. Är riktigt typiskt att jag är ledig och har ''helg'' under veckodagarna och jobbar helger när andra är lediga, man blir rätt ensam dom dagar man är ledig då de flesta jobbar eller går i skolan. Så alltså har jag haft ett par riktigt lugna dagar det senaste dagarna, har varit ganska välbehövligt men börjar bli väldigt rastlös.
 
Vaknade iallafall för några timmar sen och låg kvar och degade i sängen ett litet tag innan jag tog mig upp för att äta frukost. Planerna för idag är att fixa lite saker här hemma innan jag åker iväg till centrum där jag ska möta mamma under eftermiddagen. Senare ikväll ska vi ha kräft-frossa hela familjen och vad som händer därefter är just nu ganska oklart. Vill verkligen hitta på någonting, så vi får se vart kvällen leder.

Nytt inför hösten - black and white

Idag var jag lite uttråkad under dagen och satt och kikade runt lite på kläder. Slutade med att jag köpte de tre kläderna åt vänster. De andra två köpte jag för någon vecka sen när jag var i stan. Är supernöjd och kan knappt vänta tills jag kan börja använda kappan! 

Guess who's back!

Efter nästan sju och en halv månads uppehåll har jag bestämt mig för att börja blogga igen! Är väldigt motiverad till att blogga och nu har jag även tid att lägga ner lite tid på det i och med att jag inte tvingas sitta med läxor om eftermiddagarna. 
 
Har hänt väldigt mycket under de senaste månaderna kan jag säga. Har hunnit med att skaffa pojkvän, varit på skidresa både med skolan och med familjen & vänner, hösten erbjöd massor med fest då det var studentskivor var och varannan vecka, utgångar med vänner, mösspåtagning som var sjukt jävla roligt, konserter, studenten, fyllt 19, utomlandsresor och massa, massa mer. Har alltså haft en grym vår och sommar och är mer än redo för det som komma skall. Kommer göra några ''throwback''-inlägg om resorna jag gjort och lite annat här framöver.
 
Är riktigt taggad och hoppas verkligen att jag inte tröttnar på det här med bloggandet och framförallt att ni stannar!

RSS 2.0