Shame on me

Har äntligen lagt mig i min säng och är nerbäddad under två duntäcken, massa kuddar och lyssnar på musik. Myyyys! Har längtat efter det här ungefär hela dagen. Sov en stund efter skolan och det tog verkligen emot att behöva gå upp och ta sig till jobbet efter det. Jobbade som vanligt 17-21 och det var faktiskt riktigt roligt att jobba idag, om man bortser från att jag skämde ut mig ett flertal gånger och klantade till mig rejält en gång, men det var längesen jag skrattade så mycket haha. Trivs faktiskt jättebra med dom jag jobbar med, det gör allting så himla mycket roligare och det är inte ofta jag har tråkigt på jobbet. När jag kom hem åt jag middag, som var pasta med oxfilé i kantarellsås och fetaostsallad, så jääääkla gott var det! Efter det hoppade jag in i duschen och gjorde mig i ordning för sängen. 
 
 

Destroy what destroys you

Idag är det måndag igen, ny vecka och nya tag. Blir en relativt kort vecka då jag inte ska gå till skolan i slutet av veckan på grund av vissa skäl, men ni lär nog få reda på varför under helgen. Har precis ätit lunch och pratat lite med Felicia och Emma, då jag har jättelång rast innan nästa lektion. Funderar på att gå hem redan nu då jag fortfarande mår jätteilla, är skakis, fryser och har egentligen ingen aptit överhuvudtaget. Men den lektionen jag har kvar är hyffsat viktig, så är nog bäst att hålla ut tills kvart i två då jag slutar. Jobbar 17-21 idag också, men får nog se hur det blir med det. Vill bara hem till min säng och sova, fick inte så mycket sömn inatt heller. 
Mondays. :x

Vad finns det då att bry sig om?


I've been looking for someone like you

Heeeej på er! Lite dålig uppdatering under helgen, men jag har faktiskt mina anledningar till det. Har iallafall haft en jättebra helg. I fredags fyllde en kompis år, så efter skolan skyndade jag mig hem och gjorde mig i ordning för att äta middag hos henne. Vi var väldigt många tjejer där och de flesta var nya människor som jag inte träffat, så det var roligt. Runt tio drog vi oss mot bussen för att ta oss in till stan för utgång. Var på Nype hela kvällen och det var massa folk som var där som jag kände, så det var riktigt roligt. Var där till stängning och var hemma rätt sent. 
 
I lördags gick jag upp runt halv elva för att åka och jobba, var lagom pigg efter i fredags men det var bara att gilla läget. Jobbade 12-16 och det var verkligen huuur mycket folk som helst hela tiden, helt sjukt! När jag hade slutat åkte jag hem och duschade innan jag mötte en killkompis och åt middag med han. Sen åkte jag hem, gjorde mig i ordning och drog på en hemmafest. Var ganska segt där, var väldigt otaggad också så drog ganska tidigt. Sen när jag väl skulle sova så somnade jag inte förns halv åtta eller någonting sånt. Sov inte hemma och det ligger precis vid en busshållplats och det var några som höll på och bråka där fram till fem kanske. Så det höll mig som sagt vaken ganska länge, när de väl hade slutat började jag må jätteilla och frös asmycket även fast jag hade två duntäcken. Så har inte haft den roligaste natten om man säger så. Gick upp halv elva och fick skynda mig att göra mig i ordning för att hinna med bussen till jobbet, jobbade 11.30-15.30 och fick stå ute ungefär hela passet och ta beställningar. Usch vad kallt det var alltså! När jag slutat åkte jag hem till min mormor och åt innan jag gick hem och slocknade i soffan och sov till åtta. Lycka till för mig att somna ikväll! 
 
Jaja, har haft en bra helg iallafall även fast jag fått väldigt lite sömn. Men vad gör det om 100 år?
 

Tre frågor

Hanna Om: Godnatt 
Är det halvdagar på Fredrika bremer gymnasiet?
 
Svar: Nej det är det inte, men slutar hyffsat tidigt de flesta dagarna och har oftast få lektioner per dag.
 
Sandra Om: All black
As snygg tröja! Var det länge sen du köpte den eller tror du den modellen finns kvar? :)
 
Svar: Njae, det var någon månad sen. Men den finns nog kvar tror jag, dom får in den rätt ofta.
 
Anonym Om: Måndag
Hej, vart redigerar du dina bilder? Är det någon app eller på datan? Kram! :)
 
Svar: Hej! Antingen redigerar jag dom i Gimp, det är på datan, eller så använder jag mest instagram och filtrena där! Kramis
 
 

Bekännelser

Jag är ofta väldigt osäker på mig själv
 
Är trött på killar just nu, ska därför inte ''leta'' efter någon att vara tillsammans med utan det får komma som det kommer
 
Tröttnar mer och mer på skolan för varje dag som går
 
Jag älskar Pretty Little Liars och The Walking Dead
 
Jag vill åka utomlands nuuuu, är så avis på mina föräldrar som ska åka snart!
 
Har varit mer eller mindre sjuk i ca 4 månader nu, assegt!
 
Tycker inte att storbloggarnas, dvs Kenza, Kissie, Dessie osv, bloggar är så bra längre. 
 
Har fastnat helt i Aviciis nya album
 
Är ute minst en gång varje helg, svider i plånkan. Men tycker det är askul!
Bild från i helgen. Sofia, Mikaela och meeee
 
 
 
 
 

...




Godnatt

Efter massa städning och efter timmar inne på weheartit är det nog dags att hoppa in i duschen och sen försöka få lite sömn, imorgon är det äntligen fredag igen och är supertaggad inför helgens festligheter. Puss och godnatt! ♥
....

Love like you've never been hurt before


~

Hej på er! Ligger uppkuren i soffan helt proppmätt, blev pizza till middag då mina föräldrar inte är hemma. 

Dagen har varit bra, hade skola mellan 8.00-14.30 och stannade kvar lite efteråt och jobbade med projektarbetet. Hade som vanligt på torsdagar en jättelång lunchrast på två och en halv timme, så jag och Sofia blev hämtade av Charlie och åkte och åt lunch. Sen blev det lite frozen yogurt på det också, supergott!




Todays

 

:)

 
Gå gärna in och gilla mitt bidrag i L'oréal paris tävling Miss glossy 2013, ni röstar HÄR!

Bilder från dagen



Här är ett litet collage från dagen, är inte så jättebra kvalité på bilderna men jaja. Det är ju bättre än ingenting! Jag är då den som hänger i vassen och kör in i berg när hela klassen redan är halvvägs på turen haha. Men hade inte direkt rätta snitsen, som förövrigt gjorde mig skitarg, men sen gick det bättre haha. Josefin, som tog bilderna, tyckte det var roligt iallafall. 

Winter wanties

Den här vintern måste jag verkligen införskaffa en ny vinterjacka och de här godbitarna över är ungefär någonting jag kan tänka mig att ha de kommande iskalla månaderna. Dock vill jag ha en lite längre modell, som den i mitten, så man inte fryser om rumpan hehe. Tycker att svart på ytterjackor är säkrast att köra på då man kan matcha det till det mesta, är ju lite tråkigt menmen. Dessa jackor är från Woolrich, Parajumper och Napapijri.
 

Kajakpaddling

Hej på er! Haft en bra dag än så länge? Det har iallafall jag faktiskt haft. Började med entreprenörskap klockan 8.00 till 9.30 innan vi åkte iväg och paddlade hela klassen. Tyckte det var svårt först haha, men när man väl fått in tekniken så var det faktiskt ganska roligt. Solen sken just då så det var lite mysigt sådär.
Blev klara runt halv ett då jag gick till centrum och träffade min farmor lite spontant, bjöd på taco bar innan hon åkte hem och jag kollade runt lite i affärer. Nu sitter jag på min mammas jobb och väntar på henne då vi ska ner och köpa en grej innan jag åker hem och när jag väl kommer hem lär jag somna i soffan, är så himla trött! 
En bild från idag, kommer fler bilder senare! 



Time for bed

En bild från förra veckan
 
Har nu precis lagt mig i sängen och ska snart försöka sova men har så jäkla ont i magen så får se hur mycket sömn jag får inatt... Ska vara i skolan 07.45 imorgon, så måste få några timmars sömn iallafall. Har en lektion på morgonen och sen ska hela klassen åka och paddla, så det kommer vara en hyffsat bra dag imorgon (förutom att det kommer vara ungefär 9 grader ute så lär ju frysa ihjäl!!). När vi har slutat då ska jag iväg och fixa lite saker, men tar det imorgon istället. Godnatt på er! ♥
 

2013-09-24

Fy satan vad kallt det är ute nu, man märker verkligen att hösten och vintern är på ingång! Jaja, ska inte klaga då jag tycker att både hösten och vintern är så mysiga. 
 
Som jag trodde redan i morse har den här dagen varit väldigt seg. Höll på att somna under mattelektionen och fick inte alls mycket gjort. Slutade 14.35 och då åkte jag hem och tog det lite lugnt, åt och sådär. Sen dess har jag fixat lite med bloggen och tagit lite bilder. Ska sätta mig ett tag med lite skolarbete som behövs göras senare, så bloggar mer senare. Tycker det är så svårt att komma på någonting att skriva om, vet inte vad folk vill läsa om hehe. 
 
 

All black

Poncho: Vero Moda // Jeans: Lager 157 // Skinnjacka: Zara // Blus: Bondelid (lager 157) // Boots: Köpa i Spanien // Väska: Marc Jacobs

I skolan

God morgon! Sitter just nu i skolan och har svenska, fick respons på talet vi framförde för några veckor sen och det gick asbra! Trodde verkligen inte det, så är jättenöjd. 

Har en ganska lång dag idag, eller alla lektioner är en timme och 30 minuter och är bara tråkiga lektioner. Så det lär bli en ganska seg dag. Har lite planer efter skolan, men får se hur det blir med det! Ha en bra dag!



Yes please!

 
Tryck på bilden för att veta vart allt kommer ifrån
 
 
 

Måndag

Hej alla söta läsare! Tycker att det är superkul att redan efter första dagen så är det riktigt hög statistik, hoppas ni stannar hehe!
 
I morse tog det emot att gå upp, somnade jättesent och alltså har jag under dagen varit väldigt trött. Gick upp någon gång runt sju och fixade mig och så innan jag fick skjuts till skolan. Gick i skolan mellan 8.15 - 13.45 och jag längtade hem till min säng hela dagen, var så trött. Men tiden rullade på hyffsat fort och när jag kom hem sov jag en stund, åt lite middag och packade väskan innan det var dags att åka och jobba. Var faktiskt rätt roligt att jobba idag, så tiden gick alltså fort. Slutade 21.00 och då åkte jag hem och åt igen, duschade och gjorde mig i ordning för natten. Så just nu ligger jag i sängen och ska alldeles strax försöka sova, är så jäkla trött! 
Bild från idag
 

-

 
Jag lyssnar just nu på – Counting stars med OneRepublic
Kärleken är – svår
Jag gillar att – umgås med mina vänner
Jag kommer alltid att – älska min familj 
Sist jag grät var - i tisdags eller onsdags
Min mobiltelefon är - dum i huvudet
När jag vaknar på morgonen – vill jag oftast inte gå upp
Innan jag går och lägger mig – borstar jag tänderna
Jag vill verkligen – ha ledigt och åka utomlands eller att någon ska vara här just nu och mysa lite
Vad irriterar du dig på? Osköna människor 
Vart reste du sist? Grekland
Liknar du din mamma eller pappa? Papi
Ler du ofta? Aa, eller försöker iallafall :)
Gillar du skolan? Njae
Värsta ämne? Just nu matte
Favoritämne? Lunch.. nej men typ engelska. Har bästa engelskaläraren!!

Helgen

Nu när jag ändå är i farten så kan jag lika gärna skriva ett inlägg och berätta lite om min helg. Veckan började väldigt jobbigt då min mormors hund blev tvungen att avlivas och en nära släkting gick bort, så det var riktigt skönt att helgen iallafall blev rolig så man fick tänka lite på annat. 
 
I fredags hade jag endast en lektion som slutade halv tre, därefter åkte jag hem och duschade och städade ordning på mitt rum innan jag mötte Caroline och gick hem till Felicia. Där åt vi middag och hade bestämt oss för att bara ligga framför tvn med godis och mysa, vilket ändrades runt 23-tiden då vi blev riktigt taggade för utgång. Vi fixade i ordning oss och blev inskjutsade till Victoria där en kompis var dj. Drog sen vidare till Magenta och dansade till stängning. Även fast vi höll oss nyktra hela kvällen vart det ändå väldigt roligt och alltså en lyckad kväll.
 
Vaknade runt 13-tiden i lördags, inte alltför trött, och degade ungefär hela dagen tills det var dags att åka och jobba. Jobbade 16-20 och tiden gick relativt fort så det var skönt. Åkte hem och åt innan jag gick till Felicia igen. Senare kom Carro, David och Junior och vi tog det mest lugnt i soffan hela kvällen innan vi somnade allihopa. På morgonen blev jag lämnad ensam hemma hos Felicia, så gick inte upp förens runt två-tiden då jag gjorde mat innan jag gick hem och däckade i soffan. Sen dess har jag faktiskt inte gjort så mycket, var tänkt att jag skulle plugga lite vilket inte blev av alls haha. Jaja, får ta det någon annan dag hehe!
Träffade Martin från Big Brother på Magenta, snygg kille det där.. 
 
 

Tredje gången gillt

Och så var jag tillbaka, igen. Har valt att börja om helt från början, får se hur det går den här gången. Jag hoppas själv på att det går bättre än tidigare, har väldigt lätt att tröttna på det här med bloggande, så ska försöka hålla mig kvar här så länge som möjligt.. det vill säga så länge jag har lust hehe. 
 
Kan börja och berätta lite kort om mig själv och hur mitt liv ser ut just nu, standard.. 
Jag heter somsagt Lisa, är 18-år sen ungefär tre-fyra månader tillbaka och har precis börjat det tredje året på gymnasiet. Går natur/natur vilket betyder att jag kommer ägna väldigt mycket tid åt skolan det här året. Såklart kommer jag säkert få tid till bloggen om jag ska fortsätta, men är ingen superbloggare så det kommer upp inlägg när jag känner att jag har tid. 
 
Designen och allt sånt är bara för tillfället, tycker den är asful, men ska försöka fixa till den lite om någon dag.
 
 

RSS 2.0