Lugn dag


- bild tagen igår

Stannade bara hemma igår och började kolla på One Tree Hill, har bara sett några avsnitt men än så länge verkar den bra iallafall. Somnade sent och därmed vaknade jag inte förns klockan ett idag. Låg kvar och mös i sängen ett tag innan jag gick upp och åt frukost och tog en dusch. Har en sån jäkla huvudvärk, näsa och ögon svider men ska åka och jobba iallafall. Börjar om en timme ungefär och när jag har slutat står bio på schemat, ska se den nya hungergames filmen så det ska bli roligt.  Åker direkt ifrån jobbet och lär komma hem sent, så det blir nog inga mer inlägg förns imorgon. Hoppas ni får en fortsatt bra lördag! 

Så mycket vilja, så lite tid

Åh vad skönt och äntligen vara hemma efter en dag som denna. Blev hämtad strax innan tio och åkte som sagt till Älvsjö-mässan där SACO-mässan hölls. Det är ungefär samma sak som gymnasiemässan, fast för universitetet. Har verkligen ingen aning om vad jag vill jobba med i framtiden överhuvudtaget, så detta gjorde mig bara mer stressad och ångestfylld. Usch och fy. Men har börjat fundera på en utbildning som låter väldigt intressant och är någonting jag skulle tänka mig att jobba med, har dock inte riktigt satt mig in i vad det riktigt innebär än så får väl se. Idag har jag även insett att jag vill göra så mycket som jag inte kommer ha tid för att göra, vilket är såååå tråkigt. Vill t ex bli skidlärare och jobba någon säsong uppe i fjällen, åka till Kanada och bli skidinstruktör. Jag vill testa på och jobba som Au Pair. Jag åka till USA och plugga på Santa Barbara city collage eller åka till London och få en utbilding i fashion merchandising & communication, vilket inte är någonting jag vill jobba med hela livet men som skulle vara roligt och testa på. Jag vill ta ett år och bara resa runt i Asien m.m samtidigt som jag vill utbilda mig i någonting som jag tycker är roligt och som kommer ge mig en bra framtid liksom. Utbildningen som jag kanske vill läsa är under fem år, så det är ganska lång tid men kommer nog vara värt det sen. Är så mycket jag vill göra, men kommer prioritera det viktigaste först och alltså blir det som det blir. Vill inte att mitt liv bara ska bestå utav skola och jobb, men det är ju trots allt det som är viktigt. Nu borde jag verkligen tänka ''You only live once'' och göra allt jag tycker är roligt innan det blir för sent.. Men sen kommer jag stå där om tjugio år i en etta, ingen utbildning, jobba kvar på donken liksom och leva på mina minnen, nä så vill jag inte heller att mitt liv ska se ut. Usch är så jobbigt allt det här, och att jag som 18-åring ska bestämma hur mitt liv ska se ut när jag är 40 är orimligt. 
Basically

American Horror Story

Kom precis hem från skolan, var endast med på de två första lektionerna då jag hade redovisning på den ena. Hade nog inte gått till skolan alls om det inte vore för det.. Jaja, gick förbi min gamla skola på vägen hem också och gjorde en sak inom vårat gymnasiearbete, så det var ingenting intressant som jag behöver berätta om, och nu ligger jag nerbäddad i soffan och ska börja kolla på den senaste säsongen av American Horror Story. Har praktiskt taget helg nu också då jag inte har skola imorgon utan ska på SACO-mässan istället, så det är väldigt skönt.

...




Torsdag morgon

Godmorgon! Torsdag idag, vilket betyder lång dag i skolan. Har dock sovit två timmar inatt och mår inte riktigt bra fortfarande, så får se hur länge jag orkar hålla mig kvar. Efter skolan är det egentligen tänkt att jag ska på nått event med mamma, men känner mig varken tillräckligt pigg eller kry för det och sängen lockar lite mer än att vistas bland massa människor.. så får se hur det blir med det. Hoppas ni alla får en bra torsdag, pussar!
-Uggsen åkte på i morse.

Midnight memories

Såg att One Direction släppt ett nytt album, är inget direkt fan av dem men lyssnade iallafall igenom det och det här är några låtar som jag faktiskt tyckte var ganska bra.

Holly & whyte - Lindex

- I want them all

Sunset

 

Time 2 study

Hej bloggen! Somnade väldigt tidigt igår på grund av att jag inte mådde så bra och vaknade med ännu värre halsont i morse. Bestämde mig för att stanna hemma då jag ändå bara skulle haft idrott idag, så det kändes onödigt att eventeullt bli ännu sämre. Dock var det lite otur att det var just idag jag missade skolan eftersom vi skulle åka skridskor, så ville verkligen gå bara för det. Så alltså har den här dagen bara spenderats framför tvn och inte gjort annat än attt vila. Städa min garderob och byråer har jag också gjort och det var verkligen någonting som behövdes, var ingen ordning på någonting för fem öre. Nu har jag tagit fram lite goda saker och ska plugga. Har ungefär 150 engelska glosor jag ska lära mig tills imorgon,
how fun? 

Sick and tired

Idag har det varit en hemsk dag. Började med att gå upp alldeles försent och fick stressa som bara fan. Började klockan åtta och hade då ett tre timmars långt prov där vi skulle analysera en bok vi läst. Usch och fy vad stressigt det var, hann inte ens skriva klart allt jag ville skriva. Jaja, när tre timmar hade gått var jag helt slut i huvudet och började känna mig lite hängig. Så nu ligger jag nerkrupen i soffan med halsont och feberkänsla, hoppas verkligen inte på att det blir mycket värre än såhär. Kom iallafall hem för någon timme sen och då hade min snälla syster gjort amerikanska pannkakor med nutella till oss, sååå gott! Nu ska jag ta tag i engelskan så jag har fått det gjort! Hoppas ni har haft en bättre dag än vad jag haft iallafall! Puss!


16.50

Och så var det måndag igen och en vecka närme jullov, fy satan vad jag längtar efter ledighet! Kom hem från skolan för en timme sen ungefär och sen dess har jag ätit och bara tagit det lugnt. Ska ta tag i lite plugg nu också innan jag ska göra middag. Idag har jag även träning och det är jag supertaggad för, att åka konståkning är bland de bästa som finns. 

Spontanare

Att ligga hemma i soffan framför en film blev det ju då inte. Bestämde mig för att gå ut med Felicia och Izabelle istället. Har haft det jättekul förutom att vissa människor som inte vet hur man beter sig, usch.. Kom iallafall hem för ett tag sen, har sån otrolig huvudvärk så ska ta och göra mig i ordning för natten och sova. Imorgon blir det plugg som gäller innan jag ska jobba, hoppas ni har haft en bra kväll. Pussar!
 

This day

Måste verkligen sluta att använda ''Hej på er!'' till nästan varje inlägg jag publicerar. Men har så tråkig och dålig fantasi att jag inte skriver om så mycket annat än vad jag gör om dagarna, vilket består av skola, jobb och att jag somnar i soffan var och varannan dag haha. Vet inte heller om ni nöjer er med det, eftersom statistiken ändå är ganska bra, eller om ni vill att jag skriver om någonting speciellt. Behöver få lite tips och inspiration.. äsh jag vet inte vad jag vill få ut med det här, men jag själv anser att det jag skriver är väldigt ointressant. 
 
Hej iallafall, klockan är redan mycket och jag ligger i min säng och försöker få kraft till att gå upp och göra mig i ordning. Jobbade mellan 12 och 16 idag och det gick bra och så. Måste även säga att jag har de skönaste medarbetarna, har alltid så roligt på jobbet vilket gör det mindre jobbigt att spendera 8 timmar av sin helg på donken. Åkte hem och tog en lång dusch och sedan la jag mig här. Klockan sju ska jag vara hemma hos mina kusiner, då vi ska äta middag där, och efter det ska jag träffa en kompis. Ska nog inte göra något speciellt, bara vara hemma och mysa. Men är så trött och orkar inget annat, så det blir perfekt. 
 

...

Untitled

Nyår

Nu är det faktiskt inte långt kvar tills det är jullov, vilket innebär julafton och nyårsfirande. Det här året är det första året på länge som jag kommer vara hemma i Stockholm och fira nyår, har annars varit i fjällen de senaste åren. Just nu har jag inga direkta planer på vad jag ska göra än, men det nya året kommer jag säkert fira tillsammans med mina vänner. Det bästa med nyår är att man klär upp sig lite extra och ju mer glitter och paljetter desto bättre! Så här kommer några exempel på några nyårsklänningar som jag tycker är grymt snygga! Dock har jag faktiskt redan köpt min klänning som jag ska ha och är så nöjd, är ett riktigt kap, men den kommer ni inte få se förns om någon månad. 

Fridaaaaaay

Haha det var ju ett roligt inlägg min kära kusin skrivit. Hon är lite muppig, men tycker om henne iallafall haha. Jag hoppas att ni haft en bra fredag, själv har min dag varit lite halvkass. Tråkig skoldag, jättejobbig idrott och slutade veckan med ett ganska svårt fysikprov. När jag kom hem somnade jag ungefär på en gång, var så trött och frös som bara den. Hade lite planer för kvällen, men det ställdes in. Så jag bestämde mig för att bara stanna hemma och mysa istället, när alla andra är ute på krogen och partajar. Så har bara legat i soffan och kollat på tv med familjen hela kvällen, skönt med lite vila men blir ju så rastlös.. Nu ligger jag i min säng och lyssnar på lite musik, ska även göra lite tidsinställda inlägg också som kommer komma upp under helgen och eventuellt några under kvällen. Men får se hur det blir med det, lär fastna framför en serie eller något.

Taking over!

Hej alla Lisas läsare, Ida här! Lisa har ganska mycket i plugget nu då hon har matteprov imorgon så hon har inte hunnit blogga så mycket. Så då tar jag hand om detta ikväll och räddar hennes blogg, som jag själv älskar att läsa. Jag är hemma hos dom ikväll och ska även sova här. Mina föräldrar är i London så då blir det enklast med skola oså imorgon att sova här.
Jag är då Lisas supermegabästa kusin med fejkbrunt hår. Jag går i samma skola som Lisa, fast på sam-media och i ettan, så är alltså 97:a. En så länge älskar jag den skolan ubermycket men om jag hör på Lisa så kanske jag inte ska säga föööör mycket hur bra den är...
Kan berätta lite saker om Lisa.
* På släktmiddagar oså när vi var små så skulle vi alltid uppträda och sjunga "jag vill vara din, margareta" och hade värsta dansen till. 
* Hon är väldigt smart fast hon kan uppfattas lite blond ibland.
* Hon älskar att skämma ut sin underbara kusin när hon träffar henne i skolan.
* Hon kan bli ganska lätt irriterad.
* Hon har väldigt "söt" klädstil.
* Hon ska alltid sjunga fult när det kommer på en låt högt i bilen t.ex.
 
Fast nej, Okej, ska vara helt ärlig.
Lisa är väldigt blond och lärde sig vad en kastrull var förra året. Hon klär sig mest med mjukisar men när hon tar alla bilder till bloggen så tar hon på sig fina kläder men tar av dom lika fort för att hon tycker det är så obekvämt. Hon klarar sig framför allt inte utan sin stora tjockiströja som det står LISA på. Hon har den varje dag men i olika färger. Man kan ju inte ha samma tröja 4 dagar i rad brukar hon säga. Hennes framtidsdröm är även att bli chef på McDonalds. Det är därför hon slutat plugga och börjat utbilda sig till donken specialist. 
 
En gammal bild på mig och Lison. 
 
Lite bilder på mig från min insgram . Följ mig → @idavonzeipel
 
Skev bild på mig och min heeest som jag tävlar med. 
 
 
 
 
 

Man kan aldrig ha för många

Är verkligen i behov av en ny väska. De väskor jag har, har jag tröttnat på + att de flesta har blivit fula, nötta eller gått sönder. Så funderar på om det skulle vara värt och införskaffa sig en lite dyrare väska som kommer hålla längre. Har några väskor som jag velat ha och kollat på ett tag, dock vet jag inte om jag vill lägga så mycket pengar på en väska liksom. Dock önskar jag mig inte så mycket i julklapp som jag egentligen tycker är nödvändigt, så får väl se vad tomten kanske kommer med om jag är riktigt snäll hihi. 

2013•11•20

Åhhhh är så himla ledsen! Ni som såg matchen igår, som jag antar att de flesta av er gjorde, förstår nog varför. Vi var sååå nära där ett tag, men tyvärr höll det inte och alltså blir det inget fotbolls-VM för Sverige nästa sommar. Så tråkigt!
 
Godmorgon sunshines! Idag är det onsdag igen, vilket betyder kort skoldag as usual. Slutar då halv elva, men kommer vara kvar i skolan för att plugga i någon timme innan jag ska iväg på ett möte klockan halv två. Vet inte riktigt hur lång tid det kommer ta och hela eftermiddagen ska jag ägna mig åt plugg och att baka tills imorgon. Har nämligen en liten torsdagstradition, i svull-klassen jag går i, då två styckna tar med sig något bakverk och så fikar vi under engelskalektionen, som är den sista lektionen. Hur cozy är inte det liksom? Nej men då är det iallafall min tur att baka någonting till den här veckan och vet fortfarande inte vad jag ska göra. Kommer säkert sluta med att jag springer till affären och köper mariekex eller något liknande haha. Men nu börjar min lektion, hoppas ni får en riktigt bra onsdag! 
 
- Frankrike 2012

Marc by marc jacobs bracelets


Middag


Nittondenovembertvåtusentretton

Idag är det tisdag, vilket betyder att det är fotbollsmatch mellan Sverige och Portugal. Åh så spännande! Hoppas verkligen på vinst den här gången och att Sverige går vidare till VM. Är inte alls avundsjuk på min pappa som kommer se matchen live, men får nöja mig med att se den hemifrån soffan istället. Ska hjälpa mamma med att laga middag snart. Ska äta italiensk pasta med massa tillbehör, supergott! Men innan det ska jag plugga lite så jag inte behöver sitta med det framför fotbollen sen. 

Trött

Har varit och tränat under kvällen, vilket gick bra, och nu ligger jag i sängen och ska alldeles strax sova. Tänkte bara slänga in ett godnatt-inlägg och sen har även statistiken varit jättehög idag och det tycker jag verkligen är jätteroligt, puss på er!
 
.

Vsfs








Plugg, plugg och plugg

Hej på er! Har inte riktigt haft tid till bloggen under helgen och egentligen har jag inte tid just nu heller, men slänger in ett snabbt inlägg iallafall! 

I lördags vaknade jag jättesent och hann inte göra så mycket innan det var dags att åka och jobba. Jobbade till 20.00 och efter det åkte jag hem och fixade mig, åt och var hur stressad som helst. Var två på mitt jobb som hade inflyttningsfest, så vid tio-tiden sprang jag till bussen som Sofia och Linn satt på. Var där hela kvällen och hade jättekul och jag och Linn kom hem till mig runt halv 4 och somnade framför en film. Igår försökte jag plugga hela dagen, men tyckte det var roligare att göra massa annat så fick inte sp jättemycket gjort hehe. Åkte och jobbade 17-21 och sen åkte jag hem och somnade nästan på en gång. 

Rebecca Stella for nelly


list

1. Tänk på den sista person som sa att han/hon älskar dig till dig, tror du den menade det? - Ja
2. Skulle du kunna gå ut med en 18-årig vid den ålder du är nu? - Jadå
3. När var sista gången du var ledsen och glad på samma gång? - Mh, oj jag vet inte.. I onsdags kanske
4. Skulle du någonsin le mot en främling? - Ja självklart
5. Har någon någonsin gett dig fjärilar i magen - Hah jaa
6. Har du hört en låt som påminner dig om någon idag? - Njae det vet jag inte, kanske
7. Vad exakt har du på dig just nu? - Underwear
8. Hur ofta lyssnar du på musik? - Ungefär hela tiden
9. Använder du jeans eller mjukisbyxor mest? - Jeans
10. Tror du att ditt liv kommer att förändras 2014? - Oj jag vet faktiskt inte, men jag antar det
11. Är du en frammåt eller en blyg person? - Beror på, men oftast frammåt
12. Har du någonsin kysst någon vars namn börjar med bokstaven "A"? - Japp
13. Någon på "R" då? - Aa
14. Vad gör du just nu? - Gör den här listan och lyssnar på musik
15. Bryr du dig om folk pratar illa om dig? - Njae, beror på vad som sagts och vem som sagt det
16. Vilken låt/film är din favorit? - Kan inte välja, finns så många
17. När var sista gången du grät? - Har faktiskt ingen aning, när jag var på begravning tror jag
18. Har du någonsin sagt att du älskar någon? - Ja det har jag
19. Om du kunde ändra din ögonfärg, skulle du? - Aa, vill ha bruna ögon 
20. Finns det en kille som du skulle göra absolut allt för? - Nej det gör det inte
21. Nämn något som inte har varit bra den här dagen. - Dåligt väder och Sverige förlorade fotbollen
22. Är det gulligt när killar kysser en på pannan? - Ja det är det väl?
23. Gillar du den sista personen du talade med? - Beror på vad man menar med gilla
24. Vad är det du sitter på just nu? - Min säng
25. Finns det någon som (andra än din familj) brukar säga att de älskar dig? - Ja, ibland
26. Har du någonsin velat ha någon du inte kunnat få? - Japp
27. Vem var den sista personen du pratade med innan du somnade igår kväll? - Kommer inte ihåg faktiskt
28. Har du kysst någon under fyrverkerier? - Ja
29. Var är tröjan du har på dig ifrån? - 
30. Är det någon som hatar dig? - Nej det hoppas jag verkligen inte
31. Har du några tomma alkohol flaskor gömda någonstans i ditt rum? - Nä 
32. Tycker du om att titta på skräckfilm? - Ja 
33. Vill du ta hål i tungan? - Neej
34. Om du var tvungen att ta bort ett år av ditt liv helt, vilket skulle det vara? - Inte allt men ganska mycket av det här året
35. Har du haft en dröm i natt? - Ja det har jag säkert
36. När var sista gången du sa till någon att du älskade han/hon? - Hm ingen aning
37. Kommer du att gifta dig inom 5 år? - Nej det tror jag inte
38. Tror du någon har känslor för dig? - Hehe aa
39. Tror du att någon tänker på dig just nu? - Kanske 
40. Hade du en bra dag igår? - Ja helt okej
41. Var du i ett förhållande för två månader sen? - Nej, forever alone
42. Har du någonsin kysst någon äldre än dig? - Yepp
43. Har någon sagt att de aldrig aldrig förlora dig? - Aa ungefär
44. Vad är det bästa med skolan? - Free food, ne skoja men att man lär sig mycket kanske... haha nej..
45. Har du några bilder på din Facebook? - nej, inga....
46. Om personen du gillar säger att de gillar någon annan, vad skulle du säga då? - Kul för dig
47. Har du repeterat saker som har hänt, i ditt huvud? - Ja, det har jag säkert
48. Var du singel förra sommaren? - Japp
49. Om du tänker tillbaka två år, har ditt liv förändrats? - Ja 
50. Vad är det du borde göra just nu? - Sova
51. Hatar du den senaste killen du hade en konversation med? - Näää
52. Är du snäll mot alla? - Oftast
53. Har du någonsin gillat någon du inte förväntat dig? - Va?
54. Tror du att du kan vara i ett förhållande i 6 månader och inte vara otrogen? - Ja
55. Är du bra på att dölja dina känslor? - Ja
56. Gillar någon just nu? - Maybe
57. Har du kysst någon vars namn börjar med ett "J"? - Mhmm
58. Vilka föredrar du helst att vara vän med? Tjejer eller killar? - Både och
59. Har någon av dina vänner sett dig gråta? - Haha ja
60. Hatar du någon? - Hata är ett starkt ord
61. Finns det någon du känner med namnet Michael? - Jajamensan
62. Finns det något som hänt i ditt förflutna som du gärna inte talar om? - Ja det gör det
63. Har du någonsin gråtit över en kille? - Hahah jaa..
64. Vem pratar förmodligen en massa skit om dig just nu? - Hoppas ingen 
65. Är dina tånaglar målade rosa? - Nej
66. Kommer din nästa kyss vara ett misstag? - Det tror jag inte
67. Tjejer älskar när killar gråter, korrekt? - Nej?
68. Har dina byxor någonsin fallit ner offentligt? - Hahaha aa mina bikinitrosor gick sönder när jag var på ett badhus, jättepinsamt!
69. Vem var den senaste personen du pratade i telefon med? - Mamma
70. Hur ser du ut just nu? - Riktigt ful
71. Har du någon du kan vara dig själv med? - Självklart
72. Kan du berätta allt för någon? - Ja
73. Har du någon av det motsatta könet du kan berätta allt för? - Inte allt precis, men mycket! 
74. Har du någon gång känt dig ersatt? - Japp
75. Var du nöjd med hur ditt liv var förra året? - Ja det var jag väl
76. Är du en svartsjuk person? - Nja, tycker sånt är onödigt men det händer väl
77. Har du någongång gett upp någon? - Japp
78. Vem vill du träffa just nu? - Jadu.. 
79. Säg något du måste göra i morgon? - Plugga
80. Senaste person du grät framför? - Oj ingen aning
81. Finns det någon du aldrig kommer att glömma? - Ja, folk jag känt som gått bort osv
82. Om den person du vill vara med nu var med dig, vad skulle ni göra just nu? - Mysa
83. Har du en bästa vän av det motsatta könet? - Ja 
84. Den sista personen du kysste kom hem till dig klockan 3:00, låter du han komma in? - Jajamen
85. Har du velat ha någon som dina vänner hatat? - Nej, det tror jag inte
86. Kommer du att vara i ett förhållande om 2 månader? - Ingen aning
87. Har du kysst någon du inte borde ha kysst? - Typ
88. Var du i ett förhållande i januari förra året? - Nä
89. Ser den senaste personen som smsade dig, bra ut? - Japp
90. Vem var det smset ifrån? - Simon
91. Vad ska du göra nu? - Sova

This is the day

Hej på er! Har inte riktigt hunnit och blogga idag, men jag tror ni överlever iallafall hehe. Var en bra dag i skolan iallafall, sen åkte jag hem och gosade ner mig i sängen och kollade på serier. Min kusin kom även förbi ett tag och gjorde mig sällskap en stund innan hennes föräldrar hämtade henne. Runt sju-tiden började jag fixa lite hemma och gjorde en sallad då vi skulle få gäster. Mina föräldrar och dom hade köpt med sig massor av olika sorters pizzor som vi åt innan vi kollade på fotbollen, shit vad spännande det var men tyvärr höll det inte och Portugal vann som sagt. När fotbollen var slut gick jag över till Felicia, där även Izabelle och hennes brorsa var. Efter ett tag kom några killkompisar över också, vi gjorde ingenting speciellt direkt utan vi tog det bara lugnt i soffan. Kom hem alldeles nyss och ska sova nu, känner att jag måste komma ikapp med sömnen.. Sover så himla dåligt just nu och det är verkligen jättejobbigt!! Måste gå upp i hyfsad tid imorgon också då jag måste läsa ut en bok, som jag inte ens börjat med, innan jag börjar jobba klockan fyra. Får se hur det går med det hehe.. 
Det här var alltså min middag, hur gott som helst!

Wishlist

Ny dunjacka. En kamera. Bootcut jeans. Sidenlakan. Ny plånbok. Juicy parfym. Svarta eller silvriga MBMJ örhängen och pengar är vad som står på min önskelista i år. Kommer säkert lägga till lite mer, som jag inte kommer på just nu, men egentligen önskar jag mig ingenting speciellt faktiskt. Der här är bara lite av det jag vill ha, inget som jag behöver liksom.Tror inte att det finns någonting just nu som jag verkligen är i behov av, eller kameran kanske men jaja! Vet att det är tidigt att göra en önskelista nu, men längtar så himla mycket till julafton. Är nästan den bästa dagen på hela året, att vara tillsammans med familjen, få paket och äta mängder med mat och julgodis. 

Cold as ice

Om det är någonting jag verkligen hatar, så är det buss 824. Idag är det min senaste dag i skolan och ville bara hem så fort vi hade slutat. För det första är bussen jättesen, vilket inte är något ovanligt, men idag var den liksom 15 minuter sen. När den väl kommer så åker den förbi hållplatsen och när jag ska kolla upp en ny buss då, så dör min mobil på grund av att det är så jäkla kallt ute. Så fick sitta och vänta på en ny buss i 15 minuter till, utan att ha en aning om vad klockan var eller någonting att göra sålänge.. Kom hem för ungefär 20 minuter sen helt genomfrusen och ashungrig, så nu måste jag verkligen ta någonting att äta. Ikväll sover jag eventuellt inte hemma, så ska sätta igång med torsdags-städningen och sådär strax. 
Detta skulle ju inte ha varit fel...

Sleep tight

Fy satan vad trött jag är, känns som jag ska somna när som helst! Men måste gå upp och tvätta bort sminket, borsta tänderna osv så lär ju bli pigg igen.. Har annars varit en bra dag. Träffade som sagt en kompis och vi tog det lugnt framför en film, gick på promenad och så. Kom hem runt halv 8-8 och då åt jag och pappa middag. Sen dess har jag inte gjort någonting speciellt, så tänker säga godnatt nu. 


Älska onsdagar

Idag är det onsdag, vilket är den näst bästa dagen i veckan typ. Slutar halv elva, inte långt kvar till helg, inte så mycket plugg och solen skiner. Hur bra är inte det? 

Just nu är jag iallafall på bussen och ska åka till Bromma och träffa en kompis, är så jäkla trött så det känns som jag ska somna på bussen bara haha. Lär komma hem lite senare och då ska jag plugga lite, är inte alls mycket men känner att jag vill vara ute i god tid så. 



Back on track

Har kanske inte berättat det här för er förut, men många av er vet säkert sen tidigare att jag under en stor del av min uppväxt gått på konståkning. Jag slutade på grund av olika skäl när jag gick i nian tror jag och till en början saknade jag det inte överhuvudtaget. Men nu under det senaste året så har jag insett hur mycket jag faktiskt saknar det och att få göra något som jag verkligen tycker är roligt. Så förra veckan bestämde jag mig för att gå med i en träningsgrupp tillsammans med några kompisar, som jag tränade med förut. Och idag var alltså min första ''riktiga'' träning på fyra år, helt sjukt! Var självklart lite svajjigt i början, men vågade på mig att hoppa iallafall och blev lite överraskad eftersom det gick så mycket bättre än vad jag hade trott. Är ju inte direkt jättebra och är lite rädd för att slå mig, så vågar inte satsa till 100%, men det är någonting som försvinner efter några gånger. Det känns iallafall hur bra som helst att vara tillbaka på isen igen och tror det här kommer bli jätteroligt! 
Figure skating
 

Excited

Och så var det måndag igen då! Shit vad veckorna bara susar förbi, tycker tiden går alldeles för snabbt! Och så känns det som den ena dagen är den andra lik, samma rutiner dag ut och dag in. Sova, skola, plugga, äta, jobba, sova osv... 

Har iallafall varit en hyfsad dag. Hade mycket tid på mig i morse så slapp stressa, vilket jag annars brukar göra, så det var skönt. Kom hem runt halv 3 och somnade som en stock i soffan och vaknade några timmar senare. Sen dess har jag ätit och packat väskan. Idag ska jag inte jobba utan ska göra någonting annat som kommer bli så roligt, vad jag ska göra berättar jag senare. Har lite brådis nu så måste springa till bussen om ett tag, puss på er!
Bilder från i morse

Usch för denna dag

Idag mår man som man förtjänar kan man ju säga, jag som inte ens skulle dricka igår.. Och någon tidig hemgång vart det ju inte, kom hem efter fyra någon gång och somnade inte förns runt sex-tiden i morse... 

Hade iallafall en rolig kväll! Började kvällen hemma hos en killkompis, som fyllde år, där ganska många var och förade och sådär. Runt elva började vi röra oss mot Magenta där vi var ganska länge. Sen kom även Pedram, som fyllde 18 igår, och alla andra av mina favvokillar. Var sjukt längesen jag träffade dom så det var jättekul! Vi slutade kvällen på Marquise innan jag fick skjuts hem, så det var skönt att inte behöva åka buss hem. Nu måste jag gå upp och äta, fixa mig osv för jag börjar jobba om en timme. Jobbar till 20 och då ska jag bara hem och mysa. 




I'm in love with the thought of you

Hej på er! Åh herregud vad trött jag är trött och just nu känner jag mig inte alls taggad på någonting. Ska ut och fira några kompisar som fyller år, men just nu vill jag bara ligga kvar i min säng resten av kvällen hehe. Nej men det kommer nog bli jättekul! Kommer iallafall ta det rätt lugnt ikväll och tror det blir tidig hemgång också, känner mig så himla sliten... 

Igår åkte jag till Bromma och träffade en kompis, var jättemysigt. Kollade på film och sådär innan jag var tvungen att åka hemåt runt 12- halv ett, tog en jäkla tid att komma hem haha men det gjorde ingenting. Jobbade idag som vanligt, var faktiskt ganska roligt och tiden gick snabbt så det var skönt. Nu ska jag äta middag alldeles strax och sen börja fixa mig inför kvällen. Puss! 

Best day of the week

Äääääntligen är det fredag, så himla skönt! Ligger just nu hemma hos Felicia och väntar på att hon ska bli klar så vi kan gå hem till mig. Hon kom precis hem efter att ha varit i Thailand i två veckor så har saknat henne supermycket. Ska tyvärr inte umgås med henne ikväll då hon ska ut och festa. Jag ska däremot ta det lugnt resten av månaden då jag har lagt ut alldeles för mycket på sånt, usch på mig. Ska istället träffa en kompis och vi lär nog inte göra nått speciellt, bara ha fredagsmys helt enkelt. Blir jättebra efter en dag som denna! 
- bildbrist

Bra dag

Hej på er! Idag har det faktiskt varit en riktigt bra dag, har inte direkt hänt någonting speciellt men humöret har varit på topp så det har inte funnits något att klaga på. Började klockan åtta i morse och hade somsagt samhällsprov och efter det hade vi en jättelång rast på ca tre timmar. Så jag gick upp till centrum och mötte min mamma och uträttade de ärenden jag skulle gjort på eftermiddagen, så det var skönt att ha fått det gjort. Vi åt även lunch på tacobar och det var så gott, var verkligen sugen på tacos så det satt hur fint som helst. Träffade på några kompisar från skolan också och vi shoppade lite, gaaaah är så lycklig över min klänning, innan vi var tvugna att gå tillbaka till skolan. Slutade halv fem, då hämtade mamma mig och vi åkte och handla. Nu under kvällen blev jag helt plötsligt jättetrött och somnade som en stock, i mer än två timmar, i soffan. Så nu är jag superpigg och undrar hur jag ska kunna somna ikväll haha. Men ska ta och läsa lite ur Vecko Revyn innan jag ska försöka sova, får se hur det går men det.. annars lär jag kolla på serier hela natten. Haha, men godnatt på er och jag hoppas ni har lättare för att sova än vad jag kommer att ha.

+ New


Time for bed

Nu har jag suttit med plugg hela dagen och eftermiddagen och nu är jag helt slut. Har prov i samhälle imorgonbitti och hoppas att det går bra, känns som det mesta har tryckts in bakom pannbenet på mig så håller tummarna. 

Imorgon är det torsdag igen och lång dag i skolan som alltid. Slutar halv fem och då ska jag iväg och uträtta lite ärenden innan jag åker och storhandlar med mamma. Så lär inte komma hem förns ganska sent imorgon, men ska försöka slänga in något inlägg från mobilen iallafall. Känns inte som jag har så mycket roligt att berätta just nu då mitt liv till störst del består av skola, plugg och jobb.. Men statistiken är ju hög iallafall så jag är glad och nöjd ändå! 



Cozy outfit

 

Amerikanska pannkakor

Kom hem för lite mindre än en timme sen och var så sugen på Amerikanska pannkakor, så ställde mig och gjorde det. Dock blev dom inte så tjocka, men dom var jättegoda iallafall!

Halvvägs till helg

Godmorgon! Idag är det onsdag, vilket betyder att det endast är två skoldagar kvar till helg. Kan inte se denna dag som en skoldag då vi knappt har en riktig lektion. Börjar den här morgonen med en redovisning och sen ska vi simma på idrotten, how fun...? Nä fy, är inte direkt taggad på det. Blir nästan alltid sjuk efter jag har badat på badhus och det har jag verkligen inte tid med just nu. 

One of these days

Idag är det en sån där jobbig dag när allting bara känns och blir helt fel. Vaknade 15 minuter innan jag skulle åka i morse och fick stressa som vanligt, sen har resten av dagen inte varit så särskilt bra heller. Har frysit och mått allmänt dåligt hela tiden, så har varit nere hela dagen typ. Kom hem för ett tag sen och sen dess har jag legat i fosterställning och har knappt kunnat andas på grund av att jag har en sån extrem mensvärk. Har iallafall tagit en alvedon och en ipren nu så hoppas för guds skull att det går över snart, har så sjukt ont. Usch, usch, usch.
 
Planerna för resten av dagen är att jag ska plugga och senare ikväll ska jag på middag. Men just nu är jag inte alls på humör för att varken plugga eller göra något överhuvudtaget, så ska sätta på ett avsnitt av The Walking Dead och äta lite istället. 

Att stå i mitten, och ändå stå brevid


Saknar detta liv!

Figure Slating

Ny vecka, nya tag

Jahapp, måndag igen. Skulle inte skada om lovet hade varit ett par dagar längre, känner mig inte direkt utvilad. Har typ sovit tre timmar inatt så är så trött idag, gick till och med alldeles förtidigt och trodde jag hade jättebråttom och tog två tidigare bussar.. Jaja, är i skolan nu iallafall och börjar 8.15 med engelska. Halv ett ska jag på möte angående gymnasiearbetet och sen ska jag hem och vila upp mig lite innan jag åker och jobbar. Hoppas ni får en bra dag, puss!! 


Fun night

 
Hej på er! Hade en riktigt rolig kväll igår, var verkligen lyckat! Började med att jobba 11-20, vilket var sjukt segt och var riktigt trött. När jag hade slutat stressade jag hem till Sofia där Jossan, Jessica och Fanny också var. Vi fixade oss och åt middag och så innan vi åkte in till stan. Började kvällen på Pure och träffade massor med folk man kände, var riktigt roligt! Vi dansade och drack drinkar innan vi rörde oss vidare mot Marquise och dansade och hade roligt fram till halv 5. Blev lite komplikationer på hemvägen, men tillslut fick vi gratis taxi hem, så det löste sig iallafall. Jag och Sofia åkte hem till henne och var hemma runt sex-tiden i morse och somnade på en gång. Väldigt bra och roligt avslut på lovet.
 
Nu är jag hemma och har precis ätit middag med familjen och några familjevänner. Blev pasta med oxfilé och kantarellsås, så gott! Planerna för ikväll är ligga i sängen, kolla på serier och äta godis. Är så seg idag, men man mår ju som man förtjänar, och jag känner att jag behöver ta det lite lugnt nu innan skolan börjar igen. Känns så trist att det här var mitt sista höstlov någonsin, usch! Har iallafall haft en hyfsat bra lov, så jag är nöjd. 

Psycho doll

Såhär såg jag ut igår när jag var och ''firade'' halloween, ganska enkelt men fick många kommentarer om att jag såg läskig ut så det var ju bra.

American Horror Story

Hej på er! Har varit så otroligt trött idag, men det är kanske inte så konstigt eftersom jag kom hem ganska sent igår. Låg även och pratade i telefon i mer än en timma och glömde helt bort tiden hehe, men det gjorde ingenting. Sov iallafall inte så mycket i natt och höll på att försova mig till jobbet, men jag vaknade så jag hade hyfsad gott om tid iallafall. Jobbade mellan elva och tre och det var verkligen sjukt segt, ville bara hem och sova. När jag kom hem städade jag mitt rum och den delen av huset jag måste städa när det är städtorsdag, gick ganska fort så gick och la mig en stund efter det. Var tänkt att jag skulle träffat en kompis idag, men tyvärr blev det inte så.Så den här kvällen har jag spenderat framför massa serier som jag skulle komma ikapp med, sen började jag även att kolla på American Horror Story också. Har fått den rekomenderad, men tycker att den verkar lite konstig.. Men ska ge den en chans iallafall. Nu är jag supertrött och funderar på och gå och sova, jobbar öven imorgon också så klockan är ställd osv. 
 

RSS 2.0